El Llefià perd a domicili

0
    24

02/12/2013 – La unificació Llefià es va veure clarament superat pel Vilassat de Dalt per 3-1.

La unificació Llefià es va veure clarament superat pel Vilassar de Dalt per 3-1.

El partit era una bona oportunitat perquè els badalonins es consolidessin a la zona alta de la classificació, però els del Maresme van saber jugar les seves cartes i van esborrar qualsevol opció de victòria per part dels badalonins. Desde el primer minut el Vilassar va demostrar perquè és un dels equips més en forma de la lliga, i va tenir als badalonins contra les cordes durant els primers compassos de partit. La seva bona tasca es va veure recompensada quan al minut 23, David Rodríguez avançava als seus al marcador. Amb el Llefià desdibuixat, els del maresme van seguir apretant i dominant el partit fins que van aconseguir marcar el segon gol per mitjà de Yassih El Hmdi al minut 39.

Amb aquest panorama s'arribava a la mitja part.

A la represa va semblar que els badalonins reaccionaven i amb bones combinacions i una defensa angoixant podien capgirar el marcador. Aquestes expectatives van augmentar quan al minut 55 Cristóbal León escurçava distàncies. Aquest gol va ser el detonant perquè els del maresme reaccionessin i David Rodríguez va sentenciar el partit al minut 75 amb un gol que posava el 3-1 al marcador.

Aquesta victòria frena la bona dinàmica que portava el Llefià , en canvi, aquesta victòria del Vilassar els manté en la zona privilegiada de la classificació