Pares i mares de l’escola Betúlia actuen en benefici del TDAH

    0
    31
    Corre per la teva dona (3).JPG

    20/01/2014 – Amb l'obra "Corre per la teva dona" van recaptar més de 1.000 euros en benefici de la Plataforma del Trastorn Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat.

    Aquest diumenge, el teatre de l’escola Salesians de Badalona acollia l’obra “Corre per la teva dona” presentada pel grup teatral “The Papa’s & the Mama’s” de l’AMPA de l’escola Betúlia amb un objectiu, recollir fons econòmics en benefici de la Plataforma TDAH de Badalona perquè puguin continuar realitzant la unitat de reeducació d’alumnes i conferències.

     

    Aquest grup de pares i mares van decidir col·laborar en projectes d’interès socio-cultural i educatiu oferint la recaptació del millor que saben fer: representar les comèdies que cada any preparen i en aquesta ocasió, “Corre per la teva dona”, dirigida per Xavi Carreras, es tracta d’un vodevil d’embolics, del dramaturg anglès Ray Cooney, en què l’ordre matrimonial del taxista Joan Vilallarga es capgira després d’un accident amb uns atracadors i uns malentesos policials. Amb l’ajuda dels seu inseparable amic Esteve, en Joan intenta redreçar la seva vida, però un seguit d’embolics i tripijocs acaben per atrapar-los en un laberint d’incerta sortida.

     

    Destacar que es van vendre més de 200 entrades que significa que la plataforma TDAH ha recaptat més de 1.000 euros que ajudaran a continuar realitzant activitats com xerrades sobre accidents a l’Hospital Municipal de Badalona, una unitat d’adolescents amb el Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat, torneig de bitlles, alguna que altre funció teatral i moltes més activitats solidàries.