Miralles: “El Manresa és una espineta clavada”

    0
    50
    1314_PAM_JOV (12).jpg

    30/01/2014
    El pivot barceloní té una especial motivació contra "l'únic equip que no ens ha deixat ni la oportunitat de guanyar".

    El jugador del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha parlat del proper partit dels verd-i-negres, aquest diumenge a les 12:30 a l'Olímpic, contra La Bruixa d'Or

    Per Miralles "Manresa és una espineta clavada perquè és l'únic equip que no ens ha deixat ni la oportunitat de guanyar". L'interior barceloní destaca que un triomf contra els del Bages seria important per "començar amb bon peu la 2a volta en la que haurem d'amarrar molts victòries a casa". 

    Tot i això, recorda el bon moment del rival que "ha demostrat que ha fet un pas endavant" i creu que "tot i que tenim un average difícil (12) seria important recuperar-lo".

    El jugador sorgit del planter ha explicat que la combinació de resultats que hagués donat un bitllet per la copa al FIATC Joventut si hagués guanyat un dels dos partits contra el Cajasol i el València, no afecta a la plantilla "Ja no és moment de pensar-hi. No vam perdre la Copa el dia de València", ha conclòs en referència a aquest tema. 

    Per últim, Miralles ha apuntat que el que millor ha fet l'equip aquesta 1a volta és "competir tots els partits" i que el que hauria de millorar és "tancar millor els finals".