Badalona ja busca el dimoni de la Cremada d’enguany

  0
  IMG_5100.JPG

  30/01/2014 – L'Ajuntament obre la convocatòria del concurs 'Crema'l tu', on tothom pot presentar el seu disseny per la figura de les Festes de Maig 2014.

  L’Ajuntament de Badalona posa en marxa el setzè concurs ‘Crema’l tu, Premi de disseny del Dimoni de Badalona de les Festes de Maig 2014. El certament s’organitza amb l’objectiu d’escollir un model de dimoni que, posteriorment, serà materialitzat per un constructor i es plantarà a la platja uns dies abans de la Cremada, a la vista de tota la ciutadania.

   

  El premi està obert als majors de 16 anys –a excepció del guanyador de l’any passat-, que han de presentar una obra original i inèdita, amb un contingut al·legòric, crític o irònic evocador d’aspectes de la realitat actual o històrica. El termini de presentacions resta obert fins al 7 de març. Després, un jurat, format per representants del món de la cultura, acadèmic o de l’àmbit del disseny, serà l’encarregat de designar el dimoni guanyador, que serà premiat amb 1.000 euros.

   

  El format de presentació, les condicions generals i característiques de la convocatòria del concurs es poden consultar a les bases íntegres del certamen, a la pàgina web www.badalona.cat.

   

  La Cremada del Dimoni és una activitat amb una tradició que data de 1940. Es considera l’acte central de les Festes de Maig de Badalona i és un dels esdeveniments culturals més emblemàtics i participatius que se celebren a la ciutat. L’any 1991 la Cremada del Dimoni va ser declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya.