Televisió de BDN acollirà les pràctiques d’un màster de la UB

    0
    39
    Conveni UB Badalona Comunicació 2.JPG

    17/02/2014 – Badalona Comunicació i la UB han signat un conveni segons el qual una part de la docència del Màster de Climatologia Aplicada i Mitjans de Comunicació s’impartirà a les instal·lacions de Televisió de Badalona.

    Badalona Comunicació i la Universitat de Barcelona han signat un conveni segons el qual una part de la docència del Màster de Climatologia Aplicada i Mitjans de Comunicació s’impartirà a les instal·lacions de Televisió de Badalona.

     

    Segons l’acord, les instal·lacions de Televisió de Badalona acolliran una part de les classes. El Màster tindrà una part teòrica i una part pràctica, que es desenvoluparà al plató televisiu. D’una banda, els alumnes aprendran a expressar en llenguatge televisiu els coneixements científics que tenen pel que fa a la previsió del temps. Posteriorment, aprendran a explicar davant de càmera, amb el suport dels mapes del temps, la predicció meteorològica que han elaborat.

     

    Badalona Comunicació és la societat anònima municipal que s’encarrega de gestionar els mitjans de comunicació locals de titularitat pública com Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona.