La Cultural es cruspeix l’UBSA B a l’últim quart (50 a 68)

35
    j15.JPG

19/20/2014
    Els de Sergi Garcia van protagonitzar un 4 a 30 en els últims 12 minuts

La Cultural es va endur un dels derbis comarcals més estranys de la 2a Catalana en derrotar 50 a 68 a l'UBSA B a Sant Adrià.
    Els dos equips havien lliurat una batalla igualada durant els primers 25 minuts.

L'alternança en el marcador no havia permès que ni els uns ni els altres dominessin el matx per diferències superiors als 5 punts. Va ser l'UBSA B, que aprofitant una antiesportiva i una tècnica, va ampliar la renda (46 a 38 min 27), però llavors tot va canviar.

La Cultural va apostar per una defensa 1-2-2 per evitar els triples frontals i la reacció va ser tant immediata com demolidora. El parcial en els últims 12 minuts va ser de 4 a 30. Res van poder fer els adrianencs per aturar el vendaval, i el derbi va quedar vist per sentencia molt abans del final.

Amb aquesta derrota l'UBSA B es queda 4t per la cua, a 2 partits del descens directe, mentre que la Cultural escala fins la 7a posició. El proper partit dels adrianencs serà dissabte a els 19:30 a la pista de l'Alisos. La Cultural per la seva banda, rebrà a casa al Martinenc el dissabte a les 18h.