Al Neus se li escapa el partit a l’últim sospir (85 a 79)

0
    42
    la garriga neus.JPG

19/02/2014
    Els col·legials van dominar el partit durant molts minuts, però van cedir contra La Garriga al tram final

El Neus no es va poder refer de la derrota de la setmana passada a casa contra el CESET i aquesta va caure a la pista de La Garriga, que només ha perdut un partit al seu camp en el que va de temporada.

Sense Sergio Vera, el referent de les últimes setmanes, els col·legials van competir fins el final, i van dur la iniciativa en diverses fases del partit, però als últims minuts els va faltar alguna cosa per endur-se el triomf

L'inici va estar marcat per l'encert exterior dels locals, que amb 3 triples seguits van posar ràpidament l'11 a 2 en el marcador. Poc a poc però, amb una actuació coral, el Neus va retallar la diferència per empatar el matx al final del Quart (18 a 18).

Els bons minuts dels colomencs es van allargar al 2n període, en el que 2 triples seguits de Santin van capgirar el matx (26 a 34). La Garriga va jugar amb l'experiència per seguir sumant des del tir lliure, i va aturar la sangria per mantenir-se dins del partit a la mitja part (41 a 48).

A la represa poc va canviar, i liderats per Xavi Vilar, el Neus va aconseguir guardar l'avantatge (63 a 70 min 30). Un 0 a 4 a l'inici del quart augmentava la diferència del Neus fins els 11 punts (63 a 74), però llavors es van fondre els llums, i un parcial de 15 a 3 igualava el matx a falta de 2 minuts (78 a 77).

Jonathan Hernàndez va respondre a la següent jugada, però el ritme del matx era de La Garriga, que va aconseguir tancar el partit anotant 7 punts seguits des del tir lliure.

Amb aquesta derrota el Neus queda 12è, amb un balanç de 8 victòries i 11 derrotes. Aquest dissabte a les 20:30 a La Colina intentarà refer-se contra el Cabrera, que ocupa places de descens directe.