El Montgat B millora la imatge tot i la derrota (57 a 66)

28
    x publicar.JPG

19/02/2014
    Els vermells van cedir contra el Vedruna Gracia perquè no van estar encertats des de fora

3 dies després del desastre de Santa Coloma, on el Montgat B va jugar el pitjor partit de la temporada, els de Dídac Garcia es van refer per competir de tu a tu contra el Vedruna
    Els vermells, que no podran comptar amb Baluda, i que recuperaven a Soriano que va jugar poc, van mostrar una imatge molt diferent a la de l'últim partit.

Ja des de l'inici, amb la voluntat de que les coses canviessin, la pressió del Montgat B va obligar a demanar el 1r temps mort al Vedruna (6 a 0). Tot i això, els vermells anaven tant accelerats que també permetien cistelles fàcils en els transicions dels de Gracia (17 a 16).

Al 2n quart es va mantenir la dinàmica del 1rt. Un partit amb molt de ritme, i també errors per excés d'agressivitat. aix´, després de 7 minuts d'igualtat (29 a 29), el Vedruna va tocar la tecla clau per canviar el signe del partit. Amb una zona molt tancada, concedint el tir exterior, va aturar el Montgat B al final de quart i va obrir un forat gràcies a l'encert des del tir lliure (31 a 36).

A la represa, els barcelonins van mantenir el recurs tàctic i el joc es va endurir sota l'anella, perjudicant al Montgat B. Els de Dídac Garcia estaven negats en el tir exterior, i llençant 20 tirs lliures menys que el rival, ho van tenir molt difícil (42 a 53 min 30).

Tot i això, sempre van lluitar i van tenir opcions d'entrar al matx perquè el Vedruna mantenia la defensa zonal tancada que deixava molts espais per tirar. El Montgat B però, mai va encadenar 2 o 3 atacs encertant des de l'exterior, i la pressió final només va servir per retallar diferències.

El calendari complicat no s'atura pel Montgat B, que dissabte a les 17:45 rebrà al Sant Medir, un altre rival de la zona alta de la classificació.