Piti Belmonte, sense marge d’error

  0
  49
  Pitifatal.jpg

  19/02/2014 – El CF Badalona i Piti Belmonte se la jugaran aquest diumenge contra el València Mestalla al camp del Centenari (12.00 h). Del que passi en aquest partit dependrà la sort de l’equip, que no pot fallar més, però també del tècnic. La sensació és que una nova ensopegada suposarà el final de la seva estada a la banqueta escapulada. El president Miguel Ángel Sánchez, en declaracions a Ràdio Ciutat de Badalona, ha deixat entreveure que el crèdit s’està esgotant, ratificant el cos tècnic fins diumenge i avisant que davant de l’actual situació, amb l'equip en plaça de promoció de descens, caldrà “fer valoracions jornada a jornada”.

  Piti Belmonte és conscient que se la juga, però es mostra serè i tranquil i assegura que no vol “perdre energies en això” sinó en trobar solucions a les mancances que ve exhibint l’equip i aconseguir els tres punts contra el València: “Portem tota la temporada dient que cada partit és important, però és evident que a mida que s’acosta el final cada partit ho és més i a aquestes alçades ningú regala res. El partit de diumenge té moltes coses afegides al voltant però l’objectiu és que els jugadors pensin únicament en el partit i en com podem superar un bon equip com el València. Hem d’aïllar-nos de tot el que hi ha al voltant”.

  “En el món del futbol tots sabem que pot passar de tot, però de la mateixa manera que demano als jugadors que només pensin en el partit i s’aïllin del que passa a fora, jo com a entrenador haig de fer el mateix. I no pensar en res més i no perdre energies en això, sinó en mirar vídeos dels partits del València, mirar vídeos dels nostres últims partits a casa i trobar solucions per guanyar el partit”, conclou el preparador escapulat, que té clar que ara mateix només compta "sumar punts" com sigui.  

  L’equip ha tornat avui dimecres a la feina per preparar la visita del filial valencià, on continuaran sent baixa el central Robert Costa i el davanter Enric Gallego. L’altre central, Joan Castillo, amb un esquinç al turmell, i el lateral dret Fran Grima, amb molèsties en un dit del peu, són ara mateix dubte, però s’esperarà fins a finals de setmana per intentar poder recuperar-los, tenint en compte que són dues peces clau en la defensa i que el partit és absolutament transcendental. Per poc que es pugui jugaran.