El Neus perd 18 punts de renda (70 a 76)

0
    34
    25/02/2014
    Els blaus es van fondre a la 2a part i deixen escapar una bona oportunitat per sortir de la zona baixa

El Bàsquet Neus es va veure superat a casa pel Cabrera en un partit que va arribar a dominar per 18 punts.
    Els de Mauro Valenciano van fer uns 15 primers minuts gairebé perfectes, però a la represa van perdre el nord, no van trobar la manera d'anotar i van estar més nerviosos que el rival.

A l'inici, la màquina blava funcionava a la perfecció. La defensa intensa ofegava als maresmencs, permetia córrer, i a més en atac hi havia encert. 2 triples de Santin i 2 de Gutièrrez posaven el 26 a 16 al minut 6 de joc per tancar el quart 27 a 18.

Al 2n període les coses seguien de cara pels col·legials, que van fer que el cabrera no anotés fins el minut 3 de quart (40 a 26). La reacció vermella va arribar abans del descans, i els visitants es van acostar a la barrera psicològica dels 10 punts tot i que Vera ho va impedir amb un 2+1 abans de marxar als vestidors (49 a 35).

El pas pels vestidors ho va canviar tot. El Cabrera va sortir molt més agressiu en defensa, i al Neus se li va acabar la punteria i va tenir molt problemes per anotar. Així, abans d'acabar el quart el marcador ja havia donat la volta (60 a 61) tot i que un triple de Santin va fer entrar als locals per davant als últims 10 minuts (63 a 61).

Tot i això, la tendència era favorable al Cabrera i després d'un inici de període amb imprecisions, va avançar-se aprofitant tot el que li donava el control del rebot ofensiu (67 a 72). Novament va ser Vera qui es va carregar l'equip a l'esquena i va igualar el matx (70 a 72), però a al següent jugada els visitants van anotar un triple sobre la botzina de possessió i van deixar el matx sentenciat.

Amb aquest triomf el Neus deixa escapar una bona oportunitat per pressionar els equips que té just davant a la classificació i que marquen la promoció de descens. Ara els blaus visitaran dissabte a les 18h la pista de l'Onyar, el líder de la competició.