El Santa Coloma es passeja contra el cuer (88 a 56)

0
    28

25/02/2014
    Els de Toni Suàrez van deixar el partit enllestit al 1r quart i hi va haver minuts per tothom

El Santa Coloma no va tenir cap tipus de problemes per desfer-se del cuer de la lliga el Sese B, per 88 a 56

Ja des del 1r quart els colomencs van disposar d'una renda d'entre 15 i 18 punts que mai van perdre. El bon encert des de la línia de 6,25 i la capacitat de còrrer dels interiors vermells, molt més ràpids que els del conjunt barceloní, va fer que no hi hagués color.

A la 2a part la diferència ràpidament va créixer fins els 30 i es va acabar estabilitzant mentre Toni Suàrez repartia minuts per tots. Fins a 5 jugadors van valorar 17 o més en un dels partits més còmodes de l'any.

El diumenge a les 17:30 els colomenc miraran de mantenir el liderat en solitari derrotant al Cic, un dels rivals de la zona baixa, a domicili.