Suma i continua pels Dracs davant els València Giants

0
    33

11/03/2014 – Els Badalona Dracs van aconseguir una contundent victòria en la seva visita al feu de València Giants, al vèncer per un 42 a 10 a l’equip valencià.

Els Badalona Dracs van aconseguir una contundent victòria en la seva visita al feu de València Giants, al vèncer per un 42 a 10 a l’equip valencià. Amb un 21 a 3 al final del primer temps, anotacions de Cesar Brugnani, Rodrigo Guzman i Curtis Canon per part dels Dracs i els tres extrapoint de Jordi Brugnani encarrilaven el partit per als interessos dels nois d’Oscar Calatayud i Xus Fernández. Per part de Giants, l’única anotació va fer el xut de camp d’Alejandro Cortina.

A la segona part, dos anotacions novament de Cesar Brugnani i els extrapoints del seu germà Jordi feien ampliar la distància al marcador. L’únic touchdown dels locals arribaria de la mà de William Doody. Mentre que Alejandro Cortina convertiria l’extrapoint a l’últim quart i Rodrigo Guzman per part dels Dracs va posar l’últim dels touchdowns per als Dracs. I finalment Jordi Brugnani tancaria el marcador amb el 42 a 10.

D’aquesta forma, els Badalona Dracs es converteixen de nou líders, compartint el lideratge amb Osos Rivas al cap de la taula.