Badalona ha estat escenari de l’XI Entrenament de Germanor de Judo

  0
  IMG_20140308_120353.jpg

  11/03/2014 – El dissabte 8 de març va tenir lloc el XI Entrenament de Germanor, promogut per l’Assocaciació Judo Baetulo, que va aplegar la participació de diferents clubs i escoles de judo.

  El dissabte 8 de març va tenir lloc el XI Entrenament de Germanor, promogut per l’Assocaciació Judo Baetulo, que va aplegar la participació de diferents clubs i escoles de judo a la seva seu situada al barri del Congrés i on van participar les escoles Betúlia de Badalona i Voramar de Barcelona; els Clubs de Judo Teià i Sentmenat, el Gimnàs Masnou i els alumnes de l’Associació Judo Baetulo.

   

  Tots van poder assistir a una classe lúdica, tècnica i competitiva, segons la seva edat, dirigida pel mestre Jordi García, cinturó negre 7è DAN, on van poder compartir tatami nens i nenes de 4 fins els 12 anys en dos torns, i on els pares van poder gaudir de les evolucions dels seus fills i filles.

   

  Ara, l’Assocaició Judo Baetulo ultima la participació dels seus alumnes Miriam, Aritz, Manolo i Alex, per participar aquest proper cap de setmana al Campionat de Catalunya Infanti i Cadet, on s’espera que aquests judoques badalonins puguin tenir el màxim de resultats.