Vives: “Si l’Olímpic anima tindrem moltes més opcions”

    0
    31
    FUE-JOV (19).jpg

    11/04/2014
    El base verd-i-negre confia 100% en l'efecte Olímpic i ha reiterat, un cop més, que la seva intenció és complir els 4 anys de contracte

    El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, ha animat al públic a omplir les graderies de l'Olímpic aquest diumenge de cara al partit contra el Cai. 

    El director de joc verd-i-negre ha assegurat que "els necessitem al 100%" i que "la nostra gent és molt important per nosaltres". "Si l'Olímpic és ple i anima al màxim ho notarem i tindrem més opcions de guanyar",. ha sentenciat en referència a aquest tema.

    El jugador sorgit del planter, que aquesta mateixa setmana ha estat guardonat com a jugador revelació ens els premis de la revista Gigantes, ha declarat que el Cai "és un rival molt dur però a casa ens hem de fer forts i aprofitar les nostres armes". 

    En els últims 5 partits, els de Maldonado han tingut un 21% d'encert en triples. Vives creu que "això són ratxes" i destaca que "sense ficar hem estat dins dels partits". "Hem de seguir provant-ho perquè tenim bons tiradors", ha assegurat.

    El base de la Penya també ha parlat de l'exverd-i-negres Henk Norel, que l'any passat va ser el millor del partit de l'Olímpic i aquest any ha tornat a les pistes després d'una nova lesió de llarga durada. "L'estic veient molt bé. Al principi tenia davant enShermadini però ara ja l'hi han donat llibertat i està demostrant que és un dels millors pivots de la lliga. Espero que com a bon seguidor de la Penya faci un partit normalet", ha bromejat Vives.

    De nou, se i ha preguntat pel seu futur com a verd-i-negre quan acabi la temporada i Vives ha tornat a afirmar que "jo vaig signar 4 anys amb la intenció clara de complir el contracte".