El Màgic acull una mostra sobre consum crític i responsable

  0
  consum.jpg

  12/04/2014 – L’exposició, que ha estat cedida per l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat, vol fomentar el vessant més crític, reflexiu, i responsable del consumidor, alhora que potenciar un consum sostenible entre els badalonins.

  L’Ajuntament de Badalona explica quins són els drets i els deures dels consumidors i també quins són els serveis de consum que s’ofereixen a Catalunya en l’exposició Consum – Punt de Trobada, que es podrà visitar entre el 7 i el 27 d’abril al Centre Comercial Màgic Badalona, ubicat al carrer de la Concòrdia, 1.

   

  L’exposició, que ha estat cedida per l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat, vol fomentar el vessant més crític, reflexiu, i responsable del consumidor, alhora que potenciar un consum sostenible entre els badalonins. La mostra explica de quina manera els serveis de consum de Catalunya protegeixen i garanteixen la seguretat de les persones consumidores, un model que s’ha vist reforçat amb el Codi de Consum de Catalunya.

   

  L’exposició es podrà veure tots els dies de la setmana, de 10 a 21 hores. És totalment gratuïta i apta per a tots els públics, tot i que està recomanada per a majors de 12 anys. Si es vol fer una visita guiada a la mostra o anar-hi en grups cal trucar al telèfon 93 483 26 61 o bé contactar amb l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor mitjançant un correu electrònic a l’adreça [email protected].