El Bufalà perd una bona oportunitat

0
    32

Els de Badalona no van saber aguantar el resultat i van sortir golejats de Mataró(5-2). El Bufalà tenia una bona oportunitat per escalar llocs i no va saber aprofitar l'avantatge inicial.

Els visitants arribaven a Mataró amb les idees ben clares i sabien la gran oportunitat que tenien per a poder escalar posicions. Així doncs, el partit va començar molt intens i quan només s'havien disputat sis minuts, el jugador visitant Antonio Martínez avançava al Bufalà. Els locals tampoc volien posar les coses fàcils als de Badalona i van augmentar el nivell físic del partit i d'aquesta manera al minut 25 el jugador local Aitor Moreno empatava el partit. Els de Badalona no van enfonsar-se i la reacció va ser immediata i al minut 31 van tornar a avançar-se de la mà de Javier Ingerto.

Els de Mataró no volien arribar al descans per darrere i una ràpida reacció va fer que al minut 39, es tornès a l'empat gràcies al gol de Aitor Moreno. Amb aquest resultat s'arribava al descans i les coses estaven encara per decidir.

La segona part començava amb els de Mataró molt actius i amb les idees molt clares després del pas pels vestidors i això va provocar que al minut 53, Aitor Moreno posava per davant als locals i marcava el tercer gol del seu compte particular. Els visitants no van saber recuperar-se i al minut 74 els locals tornaven a marcar de la mà de Jorge Risquez i deixaven d'aquesta manera el partit vist per sentència. I just quan s'estava a punt d'acabar el partit els visitants provocaven un penal que el transformaria Israel Martínez al minut 87.

Amb aquest resultat el Bufalà ocupa la sisena plaça amb 49 punts mentre que la Llàntia ocupa la dotzena posició amb 37 punts.