El Llefià suma tres punts importants

0
    32

Els locals necessitaven guanyar per no complicar-se encara més la vida(3-1). Un Llefià molt intens va saber sortir a guanyar des d'un principi i va servir per guanyar el partit.

Els de Badalona sabien de la importància d'aquest partit i van saber "matar" a un rival directe com és el Farners.

El partit va començar amb el ritme intens que volia el Llefià i això va provocar que quan només s'havien jugat nou minuts el jugador local Cristobal León avançava als de Badalona i posava les coses molt bé per a ells. El partit va calmar-se però sempre van ser els locals els que van portar la iniciativa i gràcies a aquesta intensitat al minut 39 el jugador local Edgar Tejada posava el 2 a 0 en el marcador i calmava molt als locals. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part i els de Llefià sabien que tenien en la seva mà endur-se els tres punts.

La segona part va començar amb tots dos equips tancats en defensa i eren poques les ocasions que es podien veure, i aquestes poques venien d'un Farners que creia en la remuntada i més quan al minut 60 el jugador Oscar Almendros marcava el primer gol per als visitants. Semblava que el partit es revolucionaria i això no era bo pels interessos locals i van saber calmar el partit i quan semblava que el partit acabaria amb el 2-1 el jugador local Jose Mora va saber marcar el tercer i definitiu gol en el minut 89.

Amb aquest resultat els de Llefià ocupen les posicions de descens amb 30 punts a un de la salvació mentre que el Farners ocupa la tretzena plaça amb 33 punts.