El Futsal Iris reacciona massa tard (6-5)

0
    44

29/09/2014 – Cinc minuts de mal joc condemnen als verds a la pista del Martorelles, quan ho havien fet tot per poder guanyar.

La pressió a tres quarts de pista posada en pràctica pel Futsal Iris va permetre als badalonins fer-se amb el control de l’esfèric. Deixant al Martorelles acorralat en el seu camp, el conjunt de Carles Ventura va començar a trenar jugades d’atac, sent Ñoño qui tingué la més clara. Les aproximacions es repetirien i al minut 8, Eric avançaria als visitants amb certa col·laboració del porter local (0-1).

Amb tot l’equip inclinat a l’atac, una errada defensiva es convertiria en l’empat del Martorelles (10’). Esperonats pel gol, els vallesans van mostrar-se més decidits en atac i veurien recompensats amb el 2 a 1 marcat per Yerai (16’).

Els de Casagemas intentaven refer-se del cop anímic que havia suposat la remuntada, però just en el primer temps patien les baixes per lesió de Santy i de Rubén. Minvats físicament, el cansament es notà en la defensa, que desordenada no pogué fer res per evitar el tercer gol del Martorelles, marcat per Santana al 19’ de partit (3-1).

Havien estat les tres úniques ocasions de gol per part del conjunt local, en contrast amb els badalonins que havien arribat més cops a porteria, però sense efectivitat. Abans que s’acabés el primer període, Jordio escurçaria distàncies gràcies a un doble penal (3-2).

A la represa, el Martorelles aprofitaria la mala sortida de vestidors del Futsal Iris per posar les coses molt complicades als verds. La passivitat defensiva badalonina passaria factura i en només cinc minuts el Martorelles marcava tres gols, anotats per Jordi (21’), Jesús (23’) i Alberto (25’). Llavors, Carles Ventura, decidia jugar-se-la amb porter jugador per aturar la sagnia de gols i recuperar la possessió de la pilota.

El 6 a 2 pesava, però els verds continuaven atacant amb cinc homes. El minut 30, Ricky marcava el 6 a 3 des del segon pal i donava esperança als visitants, els quals tancaven de nou al Martorelles al seu camp. Dos minuts després arribava el 6 a 4, de nou d’Eric, en una altra jugada amb porter jugador. Els locals van tenir l’opció de sentenciar el partit en un contraatac, però la pilota es va estavellar al pal.

La reacció de l’Iris continuava, i Jordio marcava el 6 a 5 a tres minuts per la conclusió de duel (37’). Semblava que la igualada podia arribar, però durant els tres minuts restants l’opció més clara dels de Casagemas va ser un xut de Jordio a falta de dos segons.

Aquesta derrota demostra que l’equip pot jugar a un gran nivell, però no es pot relaxar, perquè com es va veure el dissabte passat, els errors defensius condemnen, malgrat que l’equip de Badalona va ser superior al Martorelles.

En dues jornades, el Futsal Iris només ha sumat un punt i és novè a la classificació. El proper partit és el dissabte a les 17:00h en el pavelló municipal de Casagemas contra el Natació Sabadell.