El juvenil mereix més contra el Barça (1-3)

    0
    32
    JuveBadalona14 3_1.JPG

    06/10/2014 – El juvenil del CF Badalona va fer mèrits per obtenir un bon resultat contra el Barça,  però va acabar encaixant una derrota un pèl injusta i, sobretot, excessiva.

    06/10/2014 – El juvenil del CF Badalona va fer mèrits per obtenir un bon resultat contra el Barça,  però va acabar encaixant una derrota un pèl injusta i, sobretot, excessiva. Durant bona part del partit els de Javi Cuesta van plantar cara a un dels grans favorits de la categoria i només al minut 92, quan els blaugrana van fer el definitiu 1-3, van llançar la tovallola.

    El partit va ser molt més igualat del que reflecteix el resultat final, però els detalls i la gran efectivitat del Barça de cara a porteria van jugar en contra d'un Badalona que a més va veure com l’àrbitratge tampoc estava encertat. El col·legiat no va assenyalar penal per unes mans dins l’àrea del Barça en la segona part (força clares) ni tampoc va donar gol en una altra jugada on va semblar que la pilota havia traspassat la línia.  A banda de tot això, als de Javi Cuesta els va faltar una mica més d’encert per transformar algunes ocasions, com una de clara en el primer temps quan el marcador era encara d'empat a zero. Per contra, el Barça va ser molt efectiu,  aprofitant les seves oportunitats per situar un perillós 0-2 només començar la segona meitat.

    Tot i el marcador advers, el Badalona no es va arronsar, va fer l’1-2 i es va llançar a l’atac per assolir l’empat.  Un 2-2 que els escapulats van acaronar en  l’acció del penal no assenyalat i en el possible gol que el jutge de línia no va veure clar. Ho va intentar fins al final, fins que el cansament va començar a passar factura i va arribar l’1-3 en un ràpid contraatac dels blaugrana.

    “El resultat no ha estat del tot just i tot i el resultat l'equip transmet bones sensacions, està creixent i va a més" apunta Javi Cuesta, que aquesta setmana és conscient que toca un altre os molt dur de rosegar, al camp del Mallorca, líder de la classificació (dissabte a les 12 h). “A veure si podem rascar algun punt. Després ja començarà la nostra lliga i a veure si convertim aquestes bones sensacions en resultats”, afegeix el tècnic del Badalona, que després de cinc jornades ocupa el 13è lloc amb 4 punts.