A casa no fallen

0
    33

7/10/2014 – Els nervis del debut a primera a casa i les ganes de refer-se de la primera derrota en any i mig van fer que el Sant Andreu de Natzaret sortís a la pista amb un excés d’ansietat.

El primer quart va estar marcat per una intensitat defensiva que va deixar al Jet B anotar 7 dels 9 punts des de la línia de tir lliure. Tot i així, les de Xavi Duatis dominaven en el marcador (17-9).

Al segon quart, l’excés defensiu va fer que l’equip es descentrés i el Jet va entrar al partit dominant el segon parcial (11-17).

A la represa la defensa va ser més moderada, això va donar estabilitat a l’equip i l’atac va començar a fluir millor.

El Sant Andreu va jugar més còmode i va acabar el partit guanyant de 19 punts (61-42).

Eli Calvo va ser la màxima anotadora amb 12 punts i van debutar Emma Barceló del sènior b i la junior Tania Hurtado.

Dissabte a les 19h buscaran la primera victòria a domicili a la pista del Ceset.

La Minguella guanya el derbi amb el Joventut

Casagemes es va omplir de gom a gom per veure el primer derbi de la temporada a segona catalana, i els dos equips van respondre amb bon joc i alternances en el marcador.

La Minguella va dominar el rebot, tant ofensiu com defensiu, a la primera part i això va fer que les de Carlos Esteve marxessin al descans amb una avantatge de 5 punts.

A la represa seguia el domini de la Minguella gràcies a la intensitat defensiva. L’entrenador del Joventut femení, Joan Sánchez, va provar una zona 1-3-1 per neutralitzar els 10 punts d’avantatge.Però la zona no va donar els resultats que volia i la Minguella va augmentar les diferències fins els 15 punts finals (66-51).

El proper partit de la Minguella és dissabte a Valls i el del Joventut Femení dissabte a les 19h a La Plana contra el Reus.

El Llefià debuta a casa amb victòria

L’estrena a casa del Llefià a la segona catalana va acabar amb victòria. El partit va ser típic de principi de temporada amb un ritme baix, mals percentatges i moltes rotacions.

El resultat final 43-38 i el parcial de l’últim quart (6-9) demostra que va ser un partit més de voluntat que d’encert.

Les de Toni Madrid sempre van anar per davant al marcador però sense grans avantatges.

Tot i així, el partit el partit ha servit al nou Llefià, amb 5 jugadores joves noves, per anar agafant el ritme de competició de cara a compromisos més importants com el del proper diumenge a les 19h a Sant Cugat.