L’Agrupación Señor Serrano porta a Badalona un dels ‘shows’ més innovadors del 2013

    0
    30
    photo120.png

    18/12/2014 – L'espectacle va rebre el Premi a l'Espectacle més Innovador de la Fira Internacional de Teatre i Dansa 2013 d'Osca; aquest divendres es podrà gaudir al Teatre Principal a partir de les nou de la nit.

    Un barri de barraques cremant. Funky a tot volum. La crisi del sistema hipotecari. L'Anglaterra victoriana. Nius, caus, coves i mansions. 42.879 desnonaments el 2011. Brickland. L'horror. Un banquer somrient. Un constructor somrient. La nostàlgia de la llar. Molt vídeo. Molt més vídeo en directe. Paradisos tahitians. El dret a l'habitatge. El dret a l'aire condicionat. El dret a la tele de plasma. “España va bien”. I Marlon Brando fent de John Brickman.

    L'Agrupación Señor Serrano, una de les companyies catalanes amb més recorregut internacional, ens presenta Brickman Brando Bubble Boom, un ‘biopic’ escènic sobre la vida de Sir John Brickman, un constructor visionari i emprenedor que va inspirar el primer sistema hipotecari de la història. Però també és una representació escènica sobre la vida de Marlon Brando, un actor salvatge a la recerca del seu propi paradís, i una reivindicació de la llar contra les regles del mercat.

    El show va rebre el Premi a l'Espectacle més Innovador de la Fira Internacional de Teatre i Dansa 2013 d'Osca. Aquest divendres es podrà gaudir al Teatre Principal a partir de les nou de la nit.