Òmnium ratifica Jordi Ballesteros com a president i renova la meitat de la junta

    0
    70
    ballesteros.jpg

    22/01/2015 – Ballesteros ocupava el càrrec de president de forma accidental des que el passat mes de maig Marcel Mauri dimitís per integrar-se a la junta nacional d'Òmnium.

    L'assemblea general d'Òmnium Cultural al Barcelonès Nord ha escollit aquesta setmana Jordi Ballesteros i Ventura com a president de l'entitat. Ballesteros ocupava el càrrec de president de forma accidental des que el passat mes de maig Marcel Mauri dimitís per integrar-se a la junta nacional d'Òmnium.

     

    En l'assemblea s'ha renovat la meitat de la junta local. A més de Ballesteros, també s'han escollit Jordi Lleal com a vicepresident segon, Ferran Sancho com a tresor i Pilar Vallès, Eduardo Alessandria, Oriol Soler i Laura Ribot com a vocals. Tots ells han aconseguit el 93'5% dels vots emesos. Una junta “continuista”, però “amb l'ànim renovat”, en paraules del ratificat president.

     

    Ballesteros s'ha fixat com a objectiu “activar més el soci”, sobretot perquè “s'intueix que no serà un any tranquil”, en referència a la convocatòria aquest 2015 d'eleccions municipals i al Parlament de Catalunya. La nova junta també ha marcat com a prioritat “renovar els programes de cohesió”.

     

    Ballesteros ha avançat que a la primera quinzena de febrer s'organitzarà una jornada d'anàlisi sobre el 9N i ha admès el “to d'inici de campanya” que tindrà el Trencant Setges, l'acte central d'Òmnium per la Diada Nacional.

     

    Reforçar presencia fora de Badalona

     

    Un dels objectius de la renovada junta és la presència al conjunt del territori del Barcelonès Nord. És per això que una de les vocals, Laura Ribot, és veïna de Montgat i s'espera també incloure algun membre de Santa Coloma de Gramenet. Algun dels actes del calendari habitual d'Òmnium, com les Nits d'Estiu, també s'espera que es programin fora de Badalona.