Rivals directes que es fan forts

0
    33

02/02/2015 – La Unificació Llefià i el Lloreda van tancar el cap de setmana amb una doble derrota molt dolorosa contra el Mataró (1-2) i el Premià (3-1).

Les plantilles del Llefià i del Lloreda necessitaran molta fortalesa mental per assumir el cop psicològic encaixat durant la darrera jornada del grup II de Segona Catalana.

El conjunt de Jordi Souto es va quedar a les portes de frenar al líder de la lliga, el CE Mataró (1-2), però un gol quasi al límit del temps reglamentari va deixar als badalonins sense puntuar.

El pitxitxi del Mataró, Uri Martínez, obria el marcador superat el quart d’hora de partit, rematant al fons de la xarxa un bon enviament des de la cantonada (19’). Els pupils de Polo van saber mantenir aquest mínim avantatge fins al descans, però el Llefià va posar una marxa més a la represa.

La Unificació ho intentava amb accions de joc directe i, després de l’expulsió de Parri (81’), els badalonins es van sentir molt més còmodes per trobar els espais idonis. Una errada defensiva del Mataró va propiciar l’empat de Ramón (83’). Amb la igualada, el Llefià semblava trobar-se en una situació propícia per mirar de rematar el partit, tot i que serien finalment els maresmencs els qui sentenciarien.

Una bona passada de Lluís cap a Willy seria culminada amb el gol del triomf, després d’una gran cursa en velocitat del lateral groc-i-negre (86’). El Llefià va mirar d’empatar a la desesperada, però el Mataró es defensaria amb tot per tal d’aguantar el resultat.

La Unificació cau fins al setè lloc (30 punts), tot i comptar encara amb un partit menys. El play-off d’ascens està a sis punts dels de Jordi Souto, mateixa xifra que ha de retallar el Lloreda si vol aspirar a pujar de categoria.

Els vermells tampoc van poder tancar el cap de setmana amb un triomf, després de caure al camp del Premià de Mar (3-1). Els badalonins, però, van colpejar primer, després que Rojas aprofités una jugada plena de rebots per caçar l’esfèrica a l’interior de l’àrea local i fer el 0 a 1 (31’).

Poc després en una acció molt semblant, Angel Sánchez feia l’empat (35’), resultat que es mantindria fins al descans. La potència de Kilian a l’hora de projectar un servei de banda cap a l’interior de l’àrea permetia a Fede Melgosa capgirar el marcador amb una rematada de cap (64’).

Després d’una greu lesió de genoll soferta per Juanito, porter del Lloreda, i de ser retirat en ambulància del Municipal amb el partit aturat, els de Rubén Castillo fregarien l’empat, però seria el Premià qui, en una rematada impossible d’aturar de Borja, sentenciava els tres punts (89’). Aquesta derrota deixa al Lloreda sisè (30), a sis punts del play-off amb un partit menys.

S'enganxen a la lluita

Al grup IV de Tercera Catalana, el Bufalà va tornar de Mataró amb un triomf vital sota el braç (1-2). L’AC Juventus no ho va posar gens fàcil, malgrat el 0 a 1 inicial marcat per Merino (29’)

El Bufalà va haver de remar per mirar de sentenciar, però un penal comès per Sergi Fernández va aplanar el camí per ampliar el marge badaloní. Make no tremolava des dels onze metres i anotava el seu tercer gol del curs per augmentar distàncies (64’) i Martí Roher li posaria emoció al duel amb el definitiu 1 a 2 (81’).

Amb aquest resultat, el Bufalà encadena dos triomfs consecutius i se situa quart. La triple derrota de la Mataronesa (40), l’AD La Llàntia (40) i el Cabrera (37) torna a ficar als vermells en la lluita per l’ascens. El Bufalà és quart (35) , a només cinc punts del primer classificat.

El Pere Gol assalta el play-off

Amb el seu triomf contra el Cabrera B (0-2), els badalonins encadenen cinc victòries consecutives i es posen segons amb 34 punts. Morales (3’) i David Ruiz (34’) van ser els artífex d’un dels resultats més importants de la temporada.

La UD Àguila, per la seva part, es va haver de conformar amb un empat contra l’Alella UE (2-2), després de jugar més de la meitat del partit en inferioritat numèrica. Els jugadors de Jorge Rincón es mantenen cinquens amb 30 punts, a quatre del play-off.

Per últim, el Roma Sports va empatar a casa contra el Vilassar de Mar B (0-0) i es manté vuitè amb 19 punts, mentre que el Badalona Sud segueix cuer després de caure contra l’Arrabal B (3-5).