Montigalà no es conforma amb els 4,5 milions per al Ventura Gassol i manté les protestes

  0
  DSCF0053.JPG

  02/02/2015 – La 2ª Mani-Festa, organtizada per la Plataforma Zona Educativa Montigalà dissabte, va començar a Manuel Moreno Mauricio amb jocs i la lectura d'un manifest, on es reclama al Govern i al Parlament “una solució clara, ferma i global” per als dos centres educatius pendents de construir

  Centenars d’alumnes, pares, mares i veïns de Montigalà i de Badalona en general van participar dissabte en una manifestació per reclamar “una solució clara” per l'Escola Montigalà i l'institut Ventura Gassol. La marxa groga va recórrer els carrers de Montigalà fins a arribar als accessos de la B-20, on es va dur a terme una flashmob amb la cançó 'Som groguis', una versió ‘educativa’ que Badalona es Mou ha fet del popular tema Happy de Pharrell Williams. 

   

  La 2ª Mani-Festa organtizada per la Plataforma Zona Educativa Montigalà, formada per 14 entitats del món veïnal i l'ensenyament, va començar al nou pàrquing al costat de l'Escola Montigalà amb jocs i la lectura d'un manifest, on es reclama al Govern i al Parlament “una solució clara, ferma i global” per als dos centres educatius pendents de construir. La Plataforma considera un pas endavant la introducció als Pressupostos de la Generalitat d'una partida de 4,5 milions d'euros per substituir el vell edifici del Ventura Gassol, tot i que ho veu “insuficient perquè ni tan sols permet acabar l'institut i margina l'Escola Montigalà, que porta més de cinc anys en barracons”. L'acte va comptar amb regidors i dirigents de pràcticament totes les forces polítiques a nivell local.

  Les mobilitzacions continuaran aquest dimecres, 4 de febrer, amb una plantada groga en la qual el col·lectiu educatiu es concentrarà davant el Parlament a les 17.30h, coincidint amb el debat al ple dels Pressupostos de la Generalitat del 2015.