Més de 3.500 corredors fan possible la quarta Maratest

0
    27

24/02/2015 – Els primers en arribar a la meta van ser Óscar Rodríguez i Degitsu Jebesa a la prova dels 30Km, mentre que Juan Manuel Álvarez i Aitana Fernández als 15Km.

El passat diumenge, 22 de febrer, es va córrer pels carrers de Badalona i Montgat la quarta edició de la Maratest, una prova d’entrenament per a les properes maratons, formada per dues curses, una de 15 i una altre de 30Km en un mateix circuit. Un any més, la cursa va superar els més de 3.500 participants.

El primer classificat de la prova masculina dels 30 quilòmetres va ser Óscar Rodriguez, del club Rio Running Franqueses, amb un temps de 1:46.06. El van seguir Henning Petzka (1:46.13) i Joan Oriach (1:45.30) del CA Laietana. En canvi, als 15Km, Juan Manuel Álvarez, de Prorunners Barcelona, va guanyar amb autoritat amb una marca de 49.53, seguit de Guillem Fernández (51.34), de Jab Berga, i Andrés Martín (52.59), el primer badaloní de la Unió Gimnàstica en arribar a la meta en 52 minuts i 59 segons.

Pel que fa la prova femenina dels 30Km, Degitsu Jebesa va ser la més ràpida de la jornada amb un crono de 1:59.38, seguida d’Arantza Suau (2:13.11) i d’Olga Pons (2:13.46) del C.E. Picornell. Mentre que Aitana Fernández (1:06.14), Irina Batyreva (1:07.28) i Silvia Cedillo (1:07.47), del C.E. Montornès, van ocupar les tres primeres posicions a la cursa dels 15Km.