El Llefià tira de fe per enganxar-se al play-off (3-2)

0
    29

24/02/2015 – El conjunt de Jordi Souto venç al Canyelles en l’últim sospir i aspira a atrapar al segon classificat guanyant el derbi d’aquest dijous.

Al límit del temps reglamentari i suant molt. Aquesta va ser la fórmula de la victòria que la Unificació Llefià va utilitzar per vèncer al Canyelles (3-2) i donar un cop d’autoritat que l’acosta a les places d’ascens de grup II de Segona Catalana.

El duel contra el Canyelles no va ser gens senzill. El Llefià semblava tenir-ho tot sota control després de jugar una primera mitja hora notable, i on va aconseguir perforar la porteria rival en dues ocasions. Toni Casulleras (10’) i Israel Medina, de penal (33’), van situar el 2 a 0 del descans.

A la represa, però, el central Dani Moreno va aparèixer per partida doble, empatant el duel a falta de deu minuts per la conclusió (80’). No va ser fins al 88’ que Albert Hospital va poder tornar a donar avantatge a la Unificació, fent el seu sisè gol del curs.

Després d’aquest triomf patit, el Llefià es torna a posar quart, amb 36 punts. Si la Unificació guanya al Lloreda en el derbi ajornat que es disputarà aquest dijous a Llefià (21h), els deixebles de Souto empataran amb la Guineueta, segon classificat del campionat.

Pel que fa al Lloreda, els jugadors de Rubén Castillo van fer un significatiu pas enrere contra la UD Cirera (1-2). De res va servir que Lombardo inaugurés el marcador després de superar el quart d’hora de partit (16’).

El Cirera es refaria a l’instant, amb Remo marcant l’empat a la sortida d’un córner. Durant tota la primera part, els atacs del Lloreda xocarien contra el mur defensiu maresmenc i ni l’expulsió de Remo i del tècnic visitant (42’) faria millorar les prestacions badalonines.

Tancant en camp propi i sortint a la contra, el Cirera aconseguiria capgirar el marcador en una ràpida transició finalitzada per Albert Rubio (55’). El Lloreda dominaria tot el segon temps, però els visitants serien capaços de defensar el seu avantatge.

Després de tres jornades consecutives sense vèncer, el Lloreda cau fins al vuitè lloc amb 31 punts. Els vermells esperen refer-se dijous contra el Llefià, ja que cada cop tenen la segona plaça més lluny (8 punts).

Sense geni

Al grup IV de Tercera Catalana, el Bufalà no va poder donar caça al líder de la lliga. El conjunt badaloní es desplaçava a Mataró per jugar contra l’AD La Llàntia, primer classificat del campionat.

El Bufalà no va trobar el seu particular ‘geni’, tot i tenir opcions de puntuar durant tot el segon temps. L’AD La Llàntia va marxar al descans amb un avantatge de dos gols (2-0 que Jurado va escurçar només començar el segon temps (46’).

El Bufalà va buscar l’empat durant tota la segona meitat, però finalment van ser els locals els qui van sentenciar amb un gol de Tomás Montes (88’). La desfeta sumada al Municipal de La Llàntia deixa als badalonins en quart lloc (38), a cinc punts del play-off d’ascens.

El líder s’escapa

Al grup VI de Quarta Catalana, l’Àguila i el Pere Gol no van aprofitar la jornada per retallar-li punts al primer classificat, la Fundació Grama. Els colomencs van sumar el novè triomf a domicili de la temporada a Can Cabanyes (1-4), davant un Àguila que només havia perdut un partit com a local.

Els badalonins, que van acabar el partit amb nou jugadors, no van poder frenar la superior qualitat tècnica de rival. En menys de 20 minuts, els gols de Cristian (2’), Rubén Balcarreras (15’) i Dani Hernández (18’) van decantar el duel. Ni el 1 a 3 de Barrero (48’) va evitar que la Fundació sentenciés amb el quart de Kevin (89’).

Després d’aquesta victòria i de la resta de resultats del cap de setmana, la Fundació Grama és encara més líder. Els colomencs són primers amb 46 punts, 13 més que l’Àguila (33) vuit més que el Pere Gol (38).

Els verds, per la seva part, no van passar de l’empat al camp del Masnou Atlètic (2-2) i es mantenen en segona posició. Per últim, el Badalona Sud va sumar el primer triomf del curs, imposant-se al Roma Sports per un sorprenent 4 a 1. Mentre els de Lloreda cauen fins al desè lloc (19), el Badalona Sud segueix cuer amb 4 punts.