Els Termites de Llefià C continuen al capdavant de la Lliga de Barcelona

    0
    40
    Termites.jpg

    31/03/2015 – Des de Sant Salvador de Guardiola, els Termites de Llefià B es van situar a la tercera posició amb 639 punts i 44 bitlles, mentre que els Termites C van quedar quarts amb 336 puints i 25 bitlles. Els Termites A van guanyar les dues jornades en el seu grup cua.

    El passat diumenge, 29 de març, els Termites de Llefià es van desplaçar fins a Sant Salvador de Guardiola (Bages) per competir la setena i vuitena jornada de la segona fase de la Lliga de Barcelona.

     

    En aquestes dues jornades, al grup títol, els Termites de Llefià B s'han situat a la segona posició amb un total de 639 punts i 44 bitlles, per darrere de Siurarenc d'Horta C (639 punts i 47 bitlles) i Castellar (703 punts i 54 bitlles). Mentre que els Termites C, amb 336 punts i 25 bitlles s'han quedat quarts per davant de Fusta i Ferro, ja que tots dos equips van descansar en una de les jornades.

     

    En canvi, els Termites de Llefià A, que es troben al grup cua, s'han posat al capdvant amb 532 punts i 36 bitlles i per davant de Siurarenc d'Horta SN, Riudebitlles i Siurarenc d'Horta B.

     

    Per altra banda, en el grup intermig, el club badaloní To-K-Fusta va quedar últim amb 268 punts i 16 bitlles, ja que també va descansar una jornada.

     

    Pel que fa la classificació general, els Termites de Llefià C i B s'imposen al capdvant del grup títol. Mentre que els Termites A i To-K-Fusta són tercers en els seus respectius grups.