El Lloreda talla una sequera de dos mesos (2-4)

0
    25

31/03/2015 – L’equip de Rubén Castillo recupera la confiança sumant un triomf que permet obrir un marge consistent amb la zona de descens.

Amb la impugnació i la posterior modificació del resultat que el Lloreda va disputar contra el Carmelo (0-3), el conjunt badaloní acumulava un total de dos mesos sense guanyar al grup II de Segona Catalana.

A causa d’aquesta mala dinàmica, el Lloreda s’havia començat a precipitar cap a la zona perillosa de la classificació. La victòria aconseguida el passat cap de setmana al camp del Sarrià (2-4) ha servit perquè els vermells agafin oxigen.

Ramon Campoy seria l’autèntic artífex del triomf badaloní, inaugurant el marcador en la primera jugada del matx (1’) i liderant la remuntada visitant a la represa, anotant dos gols vitals (46 i 74) després que el Sarrià marxés al descans per davant (2-1).

Tot i l’expulsió de Barragan a falta de 25 minuts, els vermells serien capaços de defensar el resultat i de ‘matar’ el partit en temps afegit, amb el 2 a 4 definitiu d’Alberto López (90’). Després d’aquest triomf tan necessari, el Lloreda guanya una posició. L’equip de Castillo és setè amb 36 punts, vuit per sobre de l’Equipo Ja, club que marca la zona de descens.

Sense olfacte

L’altre equip badaloní del grup II de Segona Catalana, la Unificació Llefià, no va passar de l’empat al camp de la UD Catalana (0-0). Per increïble que sembli, la pilota no va voler entrar al llarg dels 90 minuts de partit.

Catalana i Llefià van protagonitzar un enfrontament totalment ofensiu que tots dos conjunts van poder guanyar. Al llarg de tot el duel, els atacs es van imposar a les defenses i el joc seria totalment dinàmic.

Només l’encert dels porters i la manca de definició en els últims metres impediria que a Sant Adrià es veiés un autèntic festival ofensiu. La Unificació Llefià avisaria només començar, amb un xut que s’estavellaria al travesser de la porteria defensada per Edgar Portillo.

Quasi en la seva primera aproximació, el conjunt de Jordi Souto fregaria el 0 a 1, però també s’hauria de defensar de les pilotades llargues que els locals miraven d’enviar a l’esquena de la seva defensa.

Portillo es mostraria intractable evitant en dues ocasions més el gol badaloní i, tot seguit, el Llefià tornaria a creuar-se amb la mala sort, enviant una nova rematada al pal quan cap defensor ni el porter de la Catalana es trobaven en disposició de rebutjar l’esfèrica.

A la represa, el perill canviaria de bàndol i serien els groc-i-negres els qui buscarien la porteria contrària. Entre Uri Llaveria i la defensa del Llefià evitarien que la Catalana es posés per davant en tres ocasions quasi consecutives.

Tot seguit, Tomás Morales cometria un error garrafal, pensant-se que estava en fora de joc quan es disposava a encarar Llaveria després de sentir un soroll provinent de la graderia.

Aprofitant els espais, la Unificació Llefià també faria mal durant el segon temps, marcant un gol que seria invalidat per fora de joc. Poc després, José Luis Casillas veuria com Edgar Portillo salvava un punt pels de casa, ‘volant’ literalment per treure de dins un autèntic míssil que es colava per l’escaire.

En l’última jugada del partit, seria la Catalana qui disposaria d’una ocasió ideal per sentenciar. Luismi Santiago marxaria sol en velocitat i miraria de sorprendre Llaveria amb una vaselina que marxaria alta per ben poc.

Insatisfets amb el resultat final, els futbolistes de la Catalana i del Llefià es retiraven cap als vestidors incrèduls, després d’haver gaudit d’incomptables aproximacions per haver guanyat el partit. Els badalonins (42), cinquens del grup II de Segona Catalana, es queden a vuit punts del play-off, amb encara un partit per disputar.

Duel ajornat

A petició del CF Bufalà, el partit que havia d’enfrontar als badalonins amb la UD Mataronesa – previst pel dissabte 28 de març a les 17h al Municipal Camí del Mig – va ser ajornat. Encara no s’ha decretat una nova data per celebrar l’enfrontament entre el segon classificat (Mataronesa) i el vuitè (Bufalà) del grup IV de Tercera Catalana.

Títol en safata

Al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol no va poder dilatar més l’ascens directe de la Fundació Grama. Després del triomf colomenc contra l’Arrabal B (0-4), els badalonins estaven obligats a guanyar per posposar una setmana més el títol de lliga blau, però l’equip no passaria de l’empat davant del Cabrils B (2-2).

Els verds serien capaços de capgirar el gol inicial de Joaquim Oliver (16’) gràcies a dues bones definicions de Carles Cortés (22’) i David Ruiz (27’), però el Cabrils B tornaria a créixer a la represa per acabar empatant (53’). Com a mínim, aquest punt permet al Pere Gol (42) empatar amb el segon classificat, l’Arrabal B, i seguir enganxat en la lluita pel play-off d’ascens.

La UD Àguila, per la seva part, tampoc va aprofitar la desfeta de l’Arrabal (0-4) i l’empat del Pere Gol (2-2). El conjunt de Jorge Rincón no passaria de l’empat al camp del cuer, el Dosrius (4-4), tot i recuperar-se d’un primer temps nefast (3-0).

A la represa, l’Àguila seria capaç de capgirar el marcador, amb un doblet de Dani Barrero (50’ i 60’) i dues dianes de Gerard Niubó (73’) i Joaquín Vera (78’). Quan els badalonins fregaven el triomf, el Dosrius aconseguiria empatar en l’últim minut del duel. Amb aquest resultat, els verd-i-blancs segueixen situats en quart lloc (40), a només dos punts del play-off.

Per últim, el Roma Sports va caure a Lloreda contra el Masnou Atlètic (1-2) i es manté desè (26), mentre que el Badalona Sud continua penúltim després de descansar.