Savané: “Intentem centrar-nos en el com, no només en el resultat”

    0
    56
    1415_JOV-GBC (18).jpg

    26/04/2015 – El pivot senegalès, que reapareixia després de ser baixa contra el València, valora molt el triomf davant del Gipuzkoa Basket (91-65) per la forma de jugar que va mostrar la Penya.

     

    “Venia arrossegant un problema que va acabar sent més seriós del que pensàvem en un inici. Per això vaig parar la setmana passada. La veritat és que ara no noto cap dolor. Espero deixar-ho enrere definitivament”, relatava Sitapha Savané després de ‘tornar’ a l’equip.

     

    L’interior del FIATC Joventut, autor de 8 punts, 4 rebots, 1 assistència, 1 tap i un 9 de valoració, va gaudir de 15 minuts a pista en la victòria que la Penya va sumar el passat dissabte.

     

    “Un cop estàs dins del partit, t’oblides una mica de tot. Crec que la tipologia de partit hem fet contra el Gipuzkoa m’ha ajudat, perquè l’equip ha tingut un bon feeling general. Ens feia falta guanyar”, declarava Savané.

     

    És evident que guanyar és sempre important, i més quan la classificació està comprimida. Ara bé, Sitapha Savané reivindicava el valor del camí recorregut per vèncer al GBC i per posar contra les cordes al València. 

     

    “Intentem centrar-nos en com juguem, no només en el resultat. El treball de la setmana passada va ser molt bo, però al final només sumen les victòries. Necessitàvem sumar. Crec que aquest triomf és molt positiu, sobretot per la forma com s’ha aconseguit”, destacava el jugador verd-i-negre.

     

    Per Savané, a falta de quatre jornades pel final de la Lliga Endesa “toca centrar-se en els nostres partits i treure les victòries necessàries per assegurar el play-off. Recordem que estem dins del play-off; no estem lluitant per entrar-hi”.

     

    Per tant, la Penya no ha de perdre energia pensant en els resultats dels rivals. “Si seguim sumant, no ens haurem de preocupar de la resta d’equips”, advertia Sitapha Savané.

     

    Un dels aspectes més positius d’aquesta jornada és que, per primer cop des de la Copa, “hem pogut jugar amb tot l’equip disponible. No és una cosa menor, perquè no anem sobrats. L’ànim de l’equip és diferent i això es nota a la pista”. 

     

    En darrer terme, Sitapha Savané no es va posicionar sobre el seu futur, afirmant que encara “és molt aviat per prendre decisions”. El pivot, com sempre molt honest, va recordar com “fins fa uns dies només em preocupava estar bé físicament per ajudar als companys. Quan s’acabi l’any ho valoraré tot i prendré decisions”.