Llovet: “Ha estat un gran partit de tot l’equip”

  0
  1415_JOV-GBC (20).jpg

  26/04/2015 – El capità del FIATC Joventut va brillar contra el Gipuzkoa (91-66) amb un 27 de valoració, reconeixent que passa pel seu millor moment del curs.

   

  No ha estat un any fàcil per Nacho Llovet. Una lesió a l’inici de la temporada, l’emergència d’Alex Suárez i els galons de Goran Suton van deixar al pivot vallesà en un rol força secundari.

   

  Amb paciència, feina incansable i rendiment, Llovet està sent un dels millors jugadors de la Penya en aquest tram final de temporada, després de fer una Copa del Rei molt bona.

   

  Ahir contra el Gipuzkoa, el capità verd-i-negre tancaria el partit amb 14 punts, 8 rebots, 1 assistència i un 27 de valoració, xifra que iguala el seu rècord personal a la Lliga Endesa.

   

  “Estem molt contents. Aquesta és una victòria que ja havíem dit que era molt important per nosaltres. En aquesta segona volta hem tingut dificultats per guanyar partits”, declarava el capità abans d’abandonar l’Olímpic.

   

  “Sabíem que, si volíem seguir ficats en el somni del play-off, tot passava per guanyar aquest partit a casa”, reconeixia el pivot del FIATC Joventut.

   

  Segons Nacho Llovet, el FIATC Joventut va ser “superior des de l’inici” i només va poder marxar al descans onze punts per sobre “a causa de petits errors defensius que no ens han permès incrementar l’avantatge”.

   

  “A la segona part l’equip ha sortit molt endollat, continuant amb la bona defensa. Quan hem aconseguit una mica d’encert, hem pogut marxar definitivament”, reivindicava el capità.

   

  Per sobre de tot, Llovet va voler destacar el treball coral del grup. “Ha estat un gran partit de tot l’equip. Espero que ens serveixi per agafar confiança i per mantenir la il·lusió”, manifestava l’interior verd-i-negre.

   

  A quatre jornades pel final de la lliga regular “és inevitable començar a fer números i estar pendent d’altres equips”. “Ara estem a dins i som conscients que, mantenint el nivell de joc d’avui i de la setmana passada, tindrem moltes opcions”, comentava Nacho Llovet sobre les opcions de play-off del FIATC Joventut.

   

  A nivell personal, el pivot de la Penya ha aconseguit bastanta regularitat en l’últim més de competició. En els darrers cinc partits del FIATC Joventut, Llovet ostenta unes mitjanes de 10.2 punts, 4.6 rebots, 2 assistències i 16.2 de valoració.

   

  “Estic en el meu millor moment. Fa setmanes que em sento molt bé físicament i estic gaudint de més oportunitats. Tinc ganes d’afrontar al màxim aquest final de temporada i el play-off”, afirmava el capità verd-i-negre després de vèncer al Gipuzkoa.