Miralles: “Cremarem tota la benzina que ens queda”

    0
    26
    1415_CJB-UCM (10).jpg

    19/05/2015 – El pivot verd-i-negre té molt clara quina ha de ser la mentalitat del FIATC Joventut per encarar l’últim partit de lliga de la temporada i els pròxims compromisos de play-off.

     

    Amb els deures fets, la Penya planteja el pròxim compromís d’ACB a la pista del Baloncesto Sevilla marcant-se dues noves fites: arribar a la xifra de 20 victòries i esgotar les seves opcions de ser cap de sèrie al play-off.

     

    “Encara no valorem totes les coses que hem aconseguit. A principis de temporada no teníem aquestes pretensions. Després de sis anys, que es diu ràpid, som al play-off. Ho hem de gaudir”, declarava Albert Miralles abans de començar la darrera setmana d’entrenaments de la fase regular.

     

    Tot i haver certificat el bitllet pel play-off, l’equip està “preparat, mentalitzat i amb il·lusió”, conscient que cal anar a Sevilla “a guanyar”. “Com és lògic, hi ha rivals que no ens agradaria trobar-nos”, destacava Miralles. Per això és vital intentar quedar el més amunt possible en la classificació de la Lliga Endesa.

     

    De cara a la post temporada, el pivot del FIATC Joventut no posa límits al grup. “Un cop dins del play-off sabem que serà molt complicat accedir a les semifinals, però també semblava impossible arribar a les semifinals de Copa. En aquest equip res és impossible”, afirmava.

     

    Com a factor decisiu per encarar amb garanties la competició que encara resta, Miralles posa el punt de mira en la forma física dels jugadors verd-i-negres. “Arribem al tram final bé físicament. El més important és que tots estem en condicions de jugar”, apuntava l’interior.

     

    Segons Miralles, els jugadors de la Penya “cremaran tota la benzina” que els queda, ja que, “duri el temps que duri, anirem fins al final, sense pensar qui serà el nostre últim partit”.

     

    Pensant ja en el compromís contra Baloncesto Sevilla, el pivot comentava com “quan estàs en una situació de vida o mort, els nervis et poden jugar males passades”.

     

    Aquest context ja ha estat superat pels andalusos, els quals voldran “celebrar la permanència i la temporada a casa”. “Penso que jugaran amb molta facilitat”, assegurava Albert Miralles. En conseqüència, el FIATC Joventut ha d’aconseguir “aïllar-se una mica de tot” i centrar-se “en els punts forts del rival”.

     

    Per Miralles seria “molt important” aconseguir tancar la fase regular de la lliga com a cap de sèrie. “És difícil perquè s’haurien de donar diverses caramboles, però si ho aconseguim seria molt positiu en vistes a una possible semifinal”, destacava el jugador verd-i-negre.