Tres jugadors del CTT Badalona al Top 8 Estatal

  0
  43
  CTTBadalona.jpg

  19/05/2015 – A. Fernàndez, va ser el que va realitzar una millor actuació, acabant en un meritori cinquè lloc.

  El passat cap de setmana es va disputar a Chiclana de la Frontera, a Cadis, el Top Estatal de Joves, reservat als vuit primers classificats del rànquing espanyol i, per primera vegada, el Club Tennis Taula Badalona aconseguia classificar-hi a tres jugadors. P. Lloret per segona vegada consecutiva, A. Fernàndez per segona vegada i al jugador cedit pel Falcons de Sabadell, R. Fernàndez, també per segon any consecutiu.

   

  A. Fernàndez, quart cap de sèrie en categoria infantil, va ser el que va realitzar una millor actuació, acabant en un meritori cinquè lloc, però fins al darrer partit amb opcions d'arribar al podi. El jove badaloní va cedir ajustadament amb Roca d'Olot i Ruiz de Càrtama i va aconseguir victòries de mèrit davant el Grau de Tramuntana i Valero de Múrcia. Només davant el campió Soria i el basc Guerricabeitia no va tenir opcions. R. Fernàndez no va poder endur-se cap partit, tot i vèncer en diferents jocs.

   

  Per la seva banda, P. Lloret, el teòric favorit, no va signar bons resultats amb un joc espès, acabant finalment en sisena posició.