Lluitar per la tercera plaça

0
    29

31/05/2015 – La Unificació Llefià busca tancar la temporada aconseguint un triomf que, sumat als errors de Ripollet i Guineueta, li permeti ser tercera.

La lliga al grup II de Segona Catalana arriba a la seva jornada final, amb Llefià i Lloreda jugant contra rivals d’entitat. El conjunt de Jordi Souto rep aquest matí (12h) al San Juan Atlético Montcada, tercer classificat amb 59 punts.

La Unificació, sisena amb 56, podria superar als vallesans si els derrota per dos gols de diferència. D’aquesta manera, els badalonins podrien aspirar a acabar la lliga cinquens, posició que encara es podria veure millorada en funció dels resultats del Ripollet (59 punts) i la Guineueta (57).

El Llefià té l’average guanyat amb el quart i el cinquè classificats de la taula, fet que encara manté vives les esperances badalonines d’assaltar el tercer lloc. Els de Jordi Souto acabaran tercers si guanyen al San Juan per dos gols de renda, si la Guineueta empata o perd a casa contra el Carmelo i si el Ripollet cau contra el Lloreda.

El conjunt de Rubén Castillo, per la seva part, defensarà la vuitena plaça de la classificació al Municipal de Ripollet (avui a les 12h). El Lloreda aspira a avançar al Cirera (46), equip que compta amb els mateixos punts que ell. Tot i així, una derrota badalonina podria provocar que el Canyelles (46) o l’Equipo Ja (46) fessin caure als vermells fins al novè o el desè lloc.

Final de lliga amb derrota

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà va disputar el darrer partit de la temporada el passat dijous, caient derrotat en la visita que els badalonins van efectuar al camp del Llavaneres (6-4).

Els maresmencs, segon equip més golejador del grup, va ser capaç de refer-se al gol inicial de David Leira (15’), gràcies a un penal transformat per Xavi Almazán (22’). Pablo Iserte situaria per davant als locals poc després (23’), tot i que Leira tornaria a aparèixer per situar novament l’empat (31’).

A continuació, al Municipal de Llavaneres es repetiria el mateix guió. Adrián Izquierdo faria el 3 a 2 pels locals (37’) i Leira, ja a la segona part i de penal, establiria el 3 a 3 (60’).

El Llavaneres es tornaria a posar per davant amb el 4 a 3 de Gerard Almazán (65’), però el Bufalà demostraria no voler rendir-se, aconseguint una nova igualada per mitjà de Xavi Sánchez (72’). Finalment, els dos darrers gols de Marc Quintero (79’) i Axel Casals (88’) serien definitius pel conjunt maresmenc.

Amb aquesta última derrota, el CF Bufalà tanca una temporada molt complicada, on ha passat de poder lluitar per l’ascens de categoria a acabar en onzè lloc (48 punts).

Durant la primera part del campionat, el conjunt de Sergio López havia sumat un total de vuit triomfs, cinc empats i només quatre derrotes (29 punts), dades que han empitjorat a la segona volta: sis victòries, un empat i deu desfetes (19 punts).