Maldonado: “Hem lluitat cara a cara contra un bon Barça”

  0
  CGRpF-TW0AEqNOt.jpg-large.jpeg

  31/05/2015 – El tècnic del FIATC Joventut va realitzar la darrera roda de premsa de la temporada i va acabar sent ovacionat pels periodistes.

   

  Amb un posat tranquil, Salva Maldonado va analitzar les claus del darrer partit del curs. La Penya va caure eliminada del play-off pel títol ACB contra un FC Barcelona molt poderós a nivell físic i d’encert individual (74-80). Tot i perdre, Maldonado es va mostrar orgullós de l’actitud mostrada pels seus homes.

   

  “Primer cal felicitar al Barça pel partit i per l’eliminatòria. Crec que han sigut millors que nosaltres, tot i que el partit d’avui ha estat diferent que el primer”, declarava el tècnic de la Penya per encetar la roda de premsa post partit a l’Olímpic.

   

  “També vull felicitar als meus jugadors pel treball que han fet, bàsicament a l’inici del partit. Hem fet tot el que depenia de nosaltres i s’ha fet un pas endavant en temes d’agressivitat, lluita i tensió”, va afegir Salva Maldonado.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut va destacar com “durant molta estona hem lluitat cara a cara contra un bon FC Barcelona”, reconeixent que la diferència l’havia marcat “l’encert” blaugrana “en situacions de joc”. “Nosaltres no hem tingut la mateixa qualitat per acabar amb les seves estadístiques”, va deixar clar el tècnic.

   

  En aquest sentit, Maldonado va parlar sobre la necessitat del FIATC Joventut “de tirar molt més” que el Barça per tal “d’arribar al mateix lloc”. “Això és una situació lògica del bàsquet i de la qualitat i la capacitat de definició que mostres a la pista”, va apuntar.

   

  Durant la roda de premsa, Salva Maldonado va qualificar de “brillant i espectacular” la feina feta pel grup. “El públic així ho ha reconegut. Als aficionats no els pots enganyar, perquè al final de cada temporada et demostren què han sentit al llarg de tot l’any”, va dir el tècnic.

   

  Sens dubte, el tècnic de la Penya acaba la temporada satisfet, després d’assolir tots els objectius fixats a l’estiu. “Com a entrenador, busques que el teu grup doni el màxim. Estic molt content amb els jugadors. Ha estat un grup honrat en el dia a dia, amb molt carisma i que ha sabut mantenir la calma quan hem tingut problemes”, va declarar Maldonado.

   

  El futur, en un altre moment

   

  Després d’un curs exitós, ara toca fer feina de despatx. Salva Maldonado acaba contracte i, com és lògic, el FIATC Joventut el vol renovar. “El protagonisme el té el partit d’avui i la temporada. No crec que sigui el moment per parlar del meu futur”, va advertir el tècnic després de caure eliminat contra el Barça.

   

  “Ara tindrem temps de parlar, de reflexionar i de prendre les millors decisions per tots. Jo porto quatre anys aquí i la meva sensació no ha canviat massa. La Penya no és un club que et deixi indiferent”, va afegir Maldonado en sala de premsa.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut tanca la temporada 2014-2015 convertint-se en el cinquè tècnic que més partits ha dirigit a la banqueta del club badaloní (138), empatat amb Josep Lluís Cortés.