L’Institut Guttmann rep la medalla d’honor del Parlament

    0
    30
    guttmann.jpg

    11/07/2015 – El guardó reconeix la tasca pionera portada a terme per la institució, així com l’excel·lència en l’atenció i el tractament especialitzat de les persones amb una lesió d’origen neurològic.

    El Parlament de Catalunya atorgarà a l’Institut Guttmann la Medalla d’Honor en categoria d’or amb motiu del 50è aniversari del centre amb seu a Badalona. El guardó reconeix la tasca pionera portada a terme per la institució, així com l’excel·lència en l’atenció i el tractament especialitzat de les persones amb una lesió d’origen neurològic. La medalla serà entregada el proper 9 de setembre en un acte institucional. L’entrega a la Guttmann ha estat un acord unànime de la mesa del Parlament, a proposta de la presidenta Núria de Gispert.

     

    Aquest reconeixement se suma a la Placa del Treball del President Macià 2015, que reconeix als professionals i a les empreses que s’ha distingit per la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball. Aquest darrer guardó ha estat entregat aquesta mateixa setmana al Palau de la Generalitat.