Les veteranes del Rem Badalona, líders del llagut català

0
    33

28/07/2015 – Després de guanyar la quarta regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut a Flix, l'equip veterà femení es situa al capdavant de la classificació.

El passat diumenge, 26 de juliol, va tenir lloc a la població de Flix la quarta regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut, on va participar el Club de Rem Badalona amb els equips de les categories: sènior masculí i femení, veterà femení, cadet femení i juvenil masculí.

Per iniciar es van celebrar les proves cronometrades. Aquest cop el cadet femení i el sènior masculí no van fer un bon resultat en aquesta prova i van haver de disputar a la final B.

En canvi, l'equip sènior femení van tornar a fer un bon segon lloc a la final A, a tan sols d'unes poques dècimes dels Capgrossos de Mataró, seguides de Cambrils i Club Natació Badalona. També, l'equip juvenil masculí va fer un tercer lloc a la mateixa final darrera de Flix i Cambrils, que van guanyar la regata.

Pel que fa els sèniors, no van fer una bona cronometrada i es van veure obligats a conformar-se en guanyar la final B. Els finalistes de la regata van ser els de Xino-Xano, Nàutic Flix, Cambrils i Natació Badalona.

D'altra banda, després d'haver fet una segona posició a la cronometrada, les veteranes van tornar a fer un primer lloc a la final A, que va ser molt disputada i ajustada amb els equips de Natació Badalona, Cambrils i Torredembarra. Amb aquest resultat passen a primera posició a la general.

Destacar que la propera regata es celebrarà el diumenge 2 d'agost al riu Ebre, a la població del Deltebre.