La Colla Micaco prepara la Diada a Sant Adrià i Viladecans

    0
    42
    casteller sant adria 2015.jpg

    07/09/2015 – Els micacos han plantejat les dues primeres actuacions després de tornar de vacances tranquil·les, amb castells de 6 per fer rodatge i tornar a agafar sensacions de cara a les properes actuacions.

    Els Castellers de Badalona ja han tornat de vacances per preparar les diades d'aquest segon tram de la temporada, que aquest cap de setmana han començat per partida doble. Dissabte, la Colla Micaco va actuar a la veïna Sant Adrià per participar a la diada dels castellers locals, on també van participar els Castellers de les Roquetes; diumenge, els badalonins es desplaçaven fins a Viladecans, per actuar amb els Castellers de Mollet i els amfitrions.

     

    Els micacos han plantejat aquestes dues diades tranquil·les amb castells de 6 per fer rodatge i tornar a agafar sensacions de cara a les properes actuacions. Així, els de la camisa micaco han descarregat a les dues actuacions les mateixes estructures, molt controlades en tot moment. A Sant Adrià, la colla va sortir a plaça amb el 4de6 amb agulla i, en segona ronda, van descarregar el 3de6 amb agulla, seguit del 4de6. A Viladecans, en canvi, els micacos van obrir a plaça amb el 4de6 amb agulla, seguit del 4de6 i el 3de6 com a tercer castell. Ara els micacos tenen dos assajos importants per definir els castells que faran l'11 de setembre a la Plana, una cita important en el calendari dels micaco.