Introduir intensitat i fer grup

  0
  37
  COOCbW5WEAA1JGv.jpg

  07/09/2015 – El FIATC Joventut viatja avui a Benasc per iniciar una concentració que s’allargarà fins al 12 de setembre.

   

  Després de debutar en pretemporada a Sant Julià de Vilatorta, el primer equip de la Penya marxa a Benasc per iniciar la clàssica concentració que cada any realitza la plantilla durant la primera part de la preparació.

   

  Del 7 al 12 de setembre el conjunt verd-i-negre passarà sis dies al Pirineu aragonès, treballant per consolidar els automatismes del grup i augmentant la càrrega d’entrenaments.

   

  Dani Moreno, preparador físic del FIATC Joventut, ens detalla quina és la feina que executarà la plantilla de Salva Maldonado durant els pròxims dies.

   

  “A Benasc normalment sempre tenim l’objectiu d’augmentar el volum dels entrenaments, intentar anar introduint intensitat, que encara no ho hem fet, i també fer una mica de grup i establir relació”, relatava Dani Moreno un dia abans de viatjar cap als Pirineus.

   

  Després d’un estiu llarg, els jugadors han d’assimilar les càrregues de treball en la tornada als entrenaments i per aconseguir-ho s’han d’haver exercitat de forma individual durant les vacances. 

   

  “L’equip ha arribat bé. Tot correcte. Fins ara tot ha anat bastant bé. Els jugadors han donat el nivell esperat, i inclús algun ha arribat molt bé”, destacava Moreno.

   

  Segons el preparador físic del club verd-i-negre, “que els jugadors arribin sense problemes ja és positiu. Els primers entrenaments han anat molt bé”.

   

  Però, per què el FIATC Joventut ha escollit Benasc com a escenari de la seva concentració? Dani Moreno ens ho detalla tot seguit.

   

  “Hi ha bona temperatura, bones instal·lacions i molta tranquil·litat. Són les coses que necessitem en aquest moment. Necessitem tenir poca gent al voltant i pocs desplaçaments”, argumentava el preparador físic de la Penya.

   

  Durant la concentració, el FIATC Joventut prepararà el pròxim partit amistós de pretemporada: 13 de setembre a Platja d’Aro contra el CAI (17h).