Aquest dimecres, cadena humana contra l’explotació sexual i el tràfic de persones

    0
    40
    cadena humana.jpg

    22/09/2015 – La Federació de Dones de Badalona convoca una cadena humana per aquest dimecres, 23 de setembre a les 17.45h, per commemorar el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones.

    Com cada any, coincidint amb el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Persones, la Federació de Dones de Badalona, amb el suport de l'ajuntament, organitza una cadena humana pel proper dimecres 23 de setembre. D'aquesta manera, Badalona s'uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta les dones i, a la vegada, defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

     

    L'acte, que es farà sota el lema "Que el nostre cos no sigui el negoci de ningú", iniciarà a les 17.45 hores des del pont del Petroli. Un cop s'hagi envoltat donarà pas a una marxa pel passeig Marítim i el carrer del Mar fins a arribar a la plaça de la Vila, on es llegirà el manifest.

     

    L'organizació demana a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca. A més, aquesta cadena humana tindrà també un caire solidari, ja que es demana als participants en col·laborar amb el Banc dels Aliments de Badlaona amb un quilogram d'aliments no peribles. Per aquesta ocasió s'ubicaran punts de recollida al pont del Petroli i a la plaça de la Vila.