El sènior del Club de Rem Badalona, campió de Catalunya

  0
  Club Rem Badalona.jpg

  22/09/2015 – Badalona va acollir el passat cap de setmana el XXI Campionat de Catalunya de Llagut, on també les veteranes del Club Natació Badalona es van proclamar campiones.

  El passat cap de setmana, 19 i 20 de setembre, l'espigó del port de Badalona va acollir la celebració del XXI Campionat de Catalunya de Llagut, amb la participació de 54 tripulacions de 15 clubs. Dissabte a la tarda es van disputar les eliminatòries i repesques de totes les categories: infantils, cadets, juvenils, veterans i sèniors, tant masculins com femenins.

   

  Pel que fa els cinc equips del Club de Rem Badalona van tenir la sort diversa en el campionat. Els veterans van quedar tercers a la semifinal i, a la vegada, es van imposar a la Final B amb claredat a Rem Santa Cristina, Club Nàutic Bétulo i Treumal. Les campiones de Catalunya van ser Club Natació Badalona, seguides de Cambrils i Torredembarra. Els juvenils i el cadet femení van quedar en quart i segon lloc, respectivament.

   

  Finalment l'absolut masculí es va imposar amb claredat, emportant-se el doblet, Lliga i Campionat de Catalunya. Destacant també el Subcampionat d'Espanya de Llaüt i un Campionat de Catalunya de Llaüt a aquesta temporada impecable dels badalonins. En segon lloc van quedar Vent d'Estrop de Cambrils, tercers Rem Santa Cristina de Lloret i quarts Nàutic Flix.