Salva Maldonado: “Hem trigat massa a reaccionar”

    0
    32
    _DGL2071.jpg

    25/09/2015 – El tècnic del FIATC Joventut lamenta que el seu equip no hagi jugat tot el partit contra el MoraBanc Andorra amb la intensitat de l’últim quart (78-67).

     

    “No ha estat un partit maco. L’Andorra ho ha dominat tot, sobretot durant els tres primers quarts”. Amb aquestes paraules encetava Salva Maldonado la roda de premsa posterior a l’eliminació de la Penya a les semifinals de la Regal Lliga Catalana.  

     

    “Ho han fet molt millor que nosaltres”, reconeixia el tècnic adrianenc referint-se al MoraBanc. “Han posat més intensitat al joc, han tingut encert, ens han castigat totes les errades i han demostrat estar en una línia de competició”, afegiria Maldonado, valorant les prestacions del rival de la Penya.

     

    Segons l’entrenador verd-i-negre, l’últim quart dels seus homes estaria “bé”, tot i tenir clar que això “no és suficient per guanyar”. Malgrat perdre de forma clara, Maldonado asseguraria no estar alarmat amb les sensacions del FIATC Joventut.

     

    “Estaria molt preocupat si l’equip hagués mostrat durant tots els quarts la imatge dels tres primers. Les sensacions de l’últim període demostren el camí que hem fet i que volem fer. Hem trigat massa a reaccionar”, apuntava Maldonado.

     

    Preguntat sobre les dificultats que ha sofert la Penya per aturar el joc interior del MoraBanc, l’entrenador adrianenc tampoc voldria entrar massa en detall.

     

    “No m’he parat a pensar aspectes concrets o les debilitats individuals que tenim. Som un equip que tindrem problemes en algunes facetes, però la pretemporada serveix per identificar els punts dèbils i solucionar-los”, expressava Salva Maldonado.

     

    Al tècnic del FIATC Joventut no el preocupa “especialment el tema de Drame”, ja que “és una realitat” que es tracta d’un jugador “amb menys experiència” que Shermadini.

     

    La clau de la derrota d’avui ha estat “un tema d’activitat”. Fàcil i senzill. “Hem estat buscant respostes i sensacions, però no ho hem aconseguit. No crec que sigui un tema tàctic. És un tema de posar-nos a treballar” sentenciava Salva Maldonado en sala de premsa.