Llovet: “Ara és el moment de cometre errades”

  0
  Captura de pantalla 2015-09-25 a la(s) 20.56.01.png

  25/09/2015 – El capità del FIATC Joventut se salva de la crema de l’equip, sent un dels jugadors més destacats de la semifinal de Regal Lliga Catalana contra el MoraBanc (78-67).

   

  Amb 8 punts, 5 rebots i un 13 de valoració, Nacho Llovet seria un dels pocs efectius de la Penya que mostraria un nivell més o menys acceptable. Al bloc de Salva Maldonado no li sortiria pràcticament res davant l’Andorra, però precisament ara és quan encara es disposa del temps necessari per corregir errades i créixer.  

   

  “L’Andorra ha estat a un ritme més alt que nosaltres. Durant els tres primers quarts no hem estat a l’alçada. La prova és que hem trigat sis minuts a fer una falta”, comentava Nacho Llovet un cop finalitzat el duel de semifinals a Granollers.

   

  “Ells han volgut més la victòria. Nosaltres només hem pogut reaccionar en l’últim quart”, deixava clar el capità verd-i-negre.

   

  Segons Llovet, “cada any es demostra que en aquesta lliga, a banda de tenir les coses clares tàcticament, s’ha d’anar molt fort des del punt de vista físic”.

   

  Aquesta és la quarta derrota en partit oficial que el FIATC Joventut encaixa contra el MoraBanc, des que l’entitat del Principat va pujar a la Lliga Endesa. “És un equip que s’ha reforçat molt bé per dins, mantenint l’estructura principal del joc exterior de l’any passat. Han aconseguit un equip molt compensat. Es podria dir que ens han agafat una mica la mesura”, reconeixia l’interior de la Penya.

   

  Per Nacho Llovet, “ara és el moment de cometre errades”. El capità creu que la plantilla té temps de sobres per esborrar aquesta derrota i recuperar les bones sensacions.

   

  “Avui no hem estat encertats, però el que mai pot passar és que a l’equip li manqui intensitat”, advertia el capità abans de tornar cap a Badalona.

   

  “Les pretemporades són per agafar ritme i per veure quins defectes té l’equip. La intensitat és bàsica per jugar aquest esport. Si no la tens, és realment difícil guanyar”, diria l’interior català abandonant ja les instal·lacions del Palau d’Esports de Granollers.