L’Arenys Joventut continua encallat (54-66)

    0
    29
    CRnkGDbXAAAzXKc.jpg

    20/10/2015 – El vinculat d’EBA de la Penya encadena la tercera derrota consecutiva a la lliga, patint massa per superar la defensa del Salt.

     

    L’Arenys Joventut està tenint problemes per aconseguir bons resultats en aquest inici de temporada. Tot i començar guanyant, la plantilla de César Saura ha sofert tres desfetes seguides en les últimes jornades de competició, situació que ha de posar en alerta el grup.

     

    El vinculat del FIATC Joventut rebia el passat cap de setmana el Multiópticas Salt, equip que podria marxar del Pavelló Fons de les Creus amb una victòria molt necessària.

     

    Els gironins dominarien el marcador durant tot el matx, malgrat no poder comptar amb Torrent i Montalat. La feina defensiva dels interiors del Salt per aturar Terrence Bieshaar (4 punts i 13 rebots) limitaria molt les opcions de l’Arenys, ja que el pivot holandès no tindria un bon dia en el tir (2/8).

     

    El bloc maresmenc veuria com l’avantatge visitant de cinc punts al final del primer quart (11-16) s’ampliava després de completar el segon acte (24-33). Ni la zona plantejada per l’Arenys Joventut un cop encetat el tercer període podria fer mal a un Salt molt sòlid a nivell defensiu (36-51).

     

    La renda gironina arribaria a ser de 20 punts a poc més de quatre minuts per la conclusió del matx (40-60), deixant completament sense opcions de remuntada a l’equip de César Saura.

     

    Els 11 punts, 8 rebots i 20 de valoració d’Omaru Touré no serien suficients per tal de tallar la mala dinàmica de resultats. Bieshaar tancaria el duel amb un 6 de valoració en 31 minuts, mentre que l’altre verd-i-negre, Marc Bauzà, en disputaria 16 (4 punts, 4 rebots, 1 assistència i -1 de valoració).

     

    Després de caure contra el CB Salt, l’Arenys Joventut disposa d’un balanç negatiu de 1/3. Els verds necessiten millorar el pròxim diumenge (12:45h) a la pista del CB Cornellà (2/1).