La plaça Pompeu Fabra no tindrà pista de patinatge sobre gel aquest Nadal

    0
    36
    pista de gel.JPG

    27/11/2015 – Descartada la seva instal·lació per la manca de predisposició del govern, es va plantejar el Port de Badalona, una decisió que s'ha posposat almenys fins a l'any vinent.

    El passat Nadal, la plaça Pompeu Fabra va acollir per primer cop una pista de patinatge sobre gel que va atraure milers de persones durant el mes de desembre i els primers dies de gener. Enguany, però, sembla que la manca de predisposició del govern municipal i el canvi de model de les festes de Nadal no ha portat els seus responsables a repetir la instal·lació lúdica, que no s’establirà a Badalona.

     

    En un principi, un cop descartada la plaça Pompeu Fabra, s’havia decidit traslladar-la al Port de Badalona. Finalment, però, aquest acord no ha estat possible i queda congelat, almenys, fins al proper any. De fet, no seria la primera vegada que el Port de Badalona acolliria una pista de gel, ja que temps enrere es va muntar i la zona portuària va aplegar molts visitants durant les festes de Nadal, quelcom que va despertar la bona rebuda per part dels restauradors del port.