El comerç de proximitat de Badalona estrena una seu física on centralitzar la seva activitat

  0
  27
  204322ab-c544-415d-8357-bc4a2d425819.jpg

  28/11/2015 – La Federació d’Associacions de Comerciants té, per primera vegada, un espai on establir la seva seu física i desenvolupar la seva activitat.

  La Federació d’Associacions de Comerciants té, per primera vegada, un espai on establir la seva seu física. La coordinadora que aplega el petit comerç associat de Badalona ha estrenat aquesta setmana un local al BCIN, cedit per l’Ajuntament, on podrà desenvolupar les seves activitats. Té una superfície de 22 metres quadrats i compta amb diferents serveis com telefonia i Internet, entre d’altres. A més, disposen d’aparcament gratuït i descomptes en el lloguer de les sales de reunions i de les sales del centre de convencions.

   

  El segon tinent d’alcaldia, Àlex Mañas, ha afirmat que la cessió de l’espai “és una mostra de la de potenciar” el sector del comerç”. A la presentació han acudit, a més de les autoritats municipals i el president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona, Joaquín Nocete, el director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, i el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile.