Els comerciants de Pérez Galdós enceten el Nadal amb una fira del 18 al 20 de desembre

    0
    39
    Perez Galdos.jpg

    17/12/2015 – Des de les 8 del matí fins a les 8 del vespre el carrer de Pérez Galdós acollirà una fira artesanal amb les millors ofertes, diverses activitats gratuïtes, la visita del Pare Noel i una recollida de joguines.

    El Nadal ja és aquí i els comerciants del carrer de Pérez Galdós i dels carrers transversals situats al barri de Sant Antoni de Llefià volen donar la benvinguda a aquestes festes amb una fira artesana i plena d'activitats per a tot el públic aquest cap de setmana del 18 al 20 de desembre.

     

    Es tracta de la Fira de Nadal que comptarà amb més d'una desena de parades artesanes i dels mateixos comerciants que sortiran al carrer a exposar les seves millors ofertes de cara a aquestes dates tan assenyalades. A més a més, s'instal·laran inflables i es realitzaran animacions, tallers infantils, cercaviles durant els tres dies i una xocolatada per a tot el públic durant la tarda del dissabte 19 de desembre. Destacar que totes les activitats seran gratuïtes. També, la fira rebrà la visita dels personatges del Pessebre vivent de l'escola Pere de Tera, que més tard representaran a la plaça Trafalgar.

     

    D'altra banda, els organitzadors de la coneguda pàgina de Facebook 'Tú no eres de Badalona si no…' i els voluntaris de la ONG Neitanaque posaran el vessant solidari a aquesta mostra de comerciants, i es que tant els dies 18, 19 i 20 de desembre, de 10 a 20.30 hores, seran els encarregats de recollir joguines noves o utilitzades amb l'objectiu de portar la il·lusió a una gran majoria de nens i nenes de la ciutat durant la nit de Reis. Les joguines recollides es destinaran a la 2a Marató de Cycling Solidària que se celebrarà el 3 de gener a la pista de bàsquet de Nova Lloreda Sud. A més a més, l'acte solidari comptarà amb la vista del Pare Noel, on tots els nens es podran fer una foto el dissabte dia 19 de 17.30 a 20.30h.

     

    La Fira de Nadal del carrer de Pérez Galdós romandrà oberta de les 8 del matí fins a les 8 del vespre.