Marisa Drago arriba al Museu de Badalona per parlar sobre l”art de néixer’

  0
  91
  Marisa Drago.jpg

  17/12/2015 – La llevadora oferirà aquest divendres una conferència sobre la seva professió i el viatge a l'origen de la vida.

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 80 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/query.inc on line 1723

  En el marc del cicle de conferències sobre mètodes pedagògics i d'acompanyament respectuós, la llevadora Marisa Drago visitarà aquest divendres 18 de desembre  el Museu de Badalona per oferir una conferència oberta i gratuïta sota el lema 'l'Art de Néixer', organitzada per Acompanya'm i la Federació de Dones de Badalona.

   

  Les portes s'obriran a les 17.30 hores per a què tothom qui vulgui podrà consultar informació i cap a les 18.15h s'oferirà la projecció d'un audiovisual de 30 minuts, rodat per Arcadi Poch i Rafa Gerao, on la protagonista és la mateixa Marisa Drago i mostrarà l'oportunitat de conèixer, amb més profunditat, la seva mirada cap al part respectat, així com saber més també sobre el seu origen. Tot seguit s'obrirà el torn de preguntes dels assistents que li podran realitzar a la llevadora.

   

  L'objectiu d'aquesta xerrada és viatjar a l'origen de la vida a través del testimoni de Marisa Drago, que ha treballat durant tota la seva carrera assistint a naixements a les cases de les famílies. Drago es va formar com a llevadora i després de l'experiència de treballar als hospitals va decidir traslladar els seus coneixements i la seva investigació al concepte del naixement respectuós.

   

  D'altra banda la conferència també dedicarà alguns minuts a conversar sobre la violència en l'etapa del naixement.

   

  Tothom que desitgi assistir a l'acte ha de reservar plaça a [email protected], ja que les places són limitades.