Debut dels Dracs en un clàssic que decidirà la XXV Copa Catalana

    0
    36
    Dracs.jpg

    18/12/2015 – Aquest diumenge els Badalona Dracs i L'Hospitalet Pioners s'enfrontaran al camp del Badalona Sud per assolir la XXV Copa Catalana de Futbol Americà.

    La Final de la XXV Copa Catalana pot ser l'única ocasió aquesta temporada de veure el clàssic per excel·lència del nostre Football com és un Dracs-Pioners. Els de L'Hospitalet, que van descendir la passada temporada a la LNFA Sèrie B, es van ficar a la final copera després d'eliminar a l'única semifinal als Barberà Rookies per un ajustat 14-16.

     

    Per la seva part, els d'Oscar Calatayud, entrenant-se des de finals de setembre i exempts de la ronda prèvia com a vigent campió de la competició, debuten aquesta temporada amb un títol en joc.

     

    En el camp del Badalona Sud, ambdós equips tornaran a enfrontar-se en una competició en la qual manen el palmarès, mostrant el domini d'ambdues esquadres en el football del nostre país.

     

    Per als Badalona Dracs, a més de ser un debut amb morbo per la històrica rivalitat amb els riberencs, també és una excel·lent prova de foc per veure el seu nivell abans d'iniciar-se en gener la Lliga Nacional, gran objectiu dels Dracs per a aquesta temporada després del subcampionat de l'any passat. L'entrenador Calatayud manté pràcticament el mateix bloc nacional del curs anterior, amb alguna novetat respecte a l'equip que va guanyar la passada Copa Catalana davant els Barcelona Búfals per un contundent 47-0, en un partit disputat a la Barceloneta i on Joan Carles Bartra va ser nomenat MVP de la trobada.

     

    Per la seva part, els Pioners, entrenats per Ramón Figueroa -qui també exerceix de quaterback en aquesta competició-, tornen aquesta temporada a la Copa Catalana després de tres anys absents. El canvi general viscut en els últims temps els ha restat potencial, però el talent de joves valors com Walter Jublawi, Oriol Ávila, Fredy González, Junior Ferreras o José del Pozo, juntament amb la gran experiència de Figueroa, fan de Pioners, com sempre, un rival perillós i incòmode.

     

    La possibilitat d'inaugurar la temporada amb la sexta CCFA consecutiva, sèptima en total, i davant dels Pioners, ha de ser un motiu més que suficient per a què els aficionats dels Dracs s'apropin al Badalona Sud i donin suport al seu equip. El Kick-Off de la Final de la XXV Copa Catalana de Futbol Americà entre Badalona Dracs i L'Hospitalet serà aquest diumenge, 20 de desembre, a les 11.30 hores.