Ja saben què cal fer

  0
  27
  club-basquet-prat-guanya-front-amics-castello.jpg

  18/12/2015 – El CB Prat Joventut vol donar continuïtat a la gran imatge oferta per l’equip contra l’Amics (101-88) en el desplaçament a Osca.

   

  En l’últim partit de lliga regular, el CB Prat veuria per fi la llum després de moltes setmanes on l’horitzó s’havia tornat completament negre. Sota la direcció d’un Xavi Forcada esplèndid (24 punts, 3 rebots, 5 assistències, 8 faltes rebudes i 33 de valoració), el conjunt de Roberto Sánchez trencaria la mala dinàmica davant l’Amics.

   

  Abans de tancar el 2015, però, el Prat encara haurà de jugar dos partits més. En cas de guanyar-los, i en funció de la resta de resultats, el vinculat del FIATC Joventut podria inaugurar l’any nou fora de les posicions de descens, tot i ser molt difícil.

   

  La plantilla potablava tanca la classificació de la LEB Or (2/11) i aquest diumenge (19h) ha de visitar la pista del Peñas Huesca, l’equip més jove de la competició (22 anys de mitjana).

   

  El Prat, segon en la llista de joventut (22.6 anys), es prepara per jugar contra el novè classificat (6/7). Actualment, el Peñas tanca la zona de play-off, després de guanyar els dos últims partits davant el Castelló (81-85) i l’Ourense (69-75).

   

  El vinculat de la Penya i el bloc de Quim Costa són els dos pitjors clubs de la categoria en percentatge d’encert exterior (no arriben al 30%) i es basen molt en les ratxes d’encert dels seus joves jugadors.

   

  Amb la lliçó ben apresa sobre què cal fer per guanyar a la LEB Or, el Prat espera que el nivell dels jugadors vinculats com Nogués i Nikolic es mantingui estable.

   

  Pel que fa al Peñas Huesca, el bloc aragonès està funcionant com un equip, però en aquest bon engranatge hi destaquen tres peces: dos interiors i un base. El director del joc verd és Lluís Costa (11.5 punts, 2.2 rebots, 3.7 assistències i 11.7 de valoració), qui la pròxima temporada jugarà a l’ICL Manresa.

   

  Per dins, el treball del gegant Goran Huskic (el Gipuzkoa li va treure al FIATC Joventut en l’últim moment i no va arribar a jugar al Prat) i Gabrielius Maldunas està sent força consistent.

   

  Huskic, un 2.10 que pot jugar obert, acredita 11.6 punts i 6.8 rebots de mitjana, mentre que Maldunas sembla haver-se adaptat bé a Europa després de fer el salt procedent de la NCAA (10.2 punts i 6.7 captures).