Els Reis desembarquen al Pont del Petroli i reparteixen la seva màgia entre milers de veïns

    0
    47
    portada.JPG

    06/01/2016 – Milers de persones van gaudir d'una cavalcada que estrenava algunes novetats, com ara el llançament dels caramels des de les carrosses posteriors de la comitiva.

     

    El Pont del Petroli, com a símbol d’identitat de la ciutat, ha estat enguany un dels protagonistes de l’arribada dels Reis Mags a Badalona. Ses Majestats han arribat al pantalà, per primer cop, a bord del Quetx Ciutat de Badalona i han recorregut els més de 200 metres de passarel·la de fusta fins al passeig Marítim, on els hi esperaven l’alcaldessa Dolors Sabater, les autoritats municipals i centenars de famílies i nens. Una divertida teatralització a càrrec dels ‘turnemis’, els nous personatge d’animació reials, i la participació de diferents entitats de cultura com els Bufons del Toc van animar l’acte institucional de rebuda, en el que l’alcaldessa va entregar als Reis les claus de la ciutat.

     

    Tot seguit, Melcior Gaspar i Baltasar, acompanyats per la seva comitiva formada per 400 persones, van iniciar la seva cavalcada cap a dos quarts de set des de la rambla de la Solidaritat i han recorregut diversos barris com Llefià, La Salut, el Gorg, el Congrés, el Raval i el Centre per finalitzar a la Rambla. El món de les joguines ha estat aquest any la temàtica d'inspiració de la cavalcada en què el rei Melcior duia les joguines de rodes, Gaspar les pilotes i Baltasar les joguines de corda.

     

    La comitiva reial anava acompanyada de l'Estel Anunciador i  els carters, però com ha novetat d'enguany, han comptat amb els 'turnemis', uns personatges molts divertits i genuïns que feien treure el somriure als milers de petits i grans que es trobaven durant el seu trajecte. També, Badalona, com molts altres municipis, s'ha sumat a la iniciativa de què només les tres darreres carrosses dolces llencessin els més de 4.000 quilos de caramels previstos amb l'objectiu de reforçar la seguretat i que els més menuts poguessin gaudir de l'espectacle audiovisual i teatral i de l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

    .:

    Gaudeix de les nostres imatges de l'arribada i de la Cavalcada, també gràcies als companys de Badalona Recuerdos: